Món Esport
Un jugador de l’Espanyol envia un consell molt sorprenent a Umtiti

En la prèvia d’un derbi barceloní que es preveu emocionantíssim, el migcampista del Reial Club Deportiu Espanyol Sergi Darder ha concedit una entrevista al canal de televisió estatunidenc ESPN. Allà s’ha referit, entre altres qüestions, al vincle que té amb un futbolista del Futbol Club Barcelona. Darder va compartir vestuari, durant una temporada, amb Samuel Umtiti. Va ser a l’Olympique de Lió, la 2015/2016, i per tant tot just abans que el francès fitxés pel Barça. Per tant, és una veu autoritzada a l’hora d’aconsellar el central.

I així ho ha fet. Darder ha reconegut que Umtiti “està passant per un moment difícil. La gent veu el jugador que ha tingut problemes els darrers dos anys, però tinc amics al Barça que em diuen que el veuen entrenar i està al nivell que tenia abans de patir les lesions”. En aquest sentit, el futbolista mallorquí ha recordat que “la qüestió és que, si et col·loquen una etiqueta, és difícil treure-te-la”. I l’ha encoratjat que marxi del club, “perquè no te’n lliuraràs”.

Sobre la relació que manté amb el campió del món, Darder ha explicat que “anem parlant, encara que ell té la vida i jo la meva. La rivalitat entre el Barça i l’Espanyol fa que no puguem quedar gaire”. En aquest sentit, ha recalcat que “ens podem veure, evidentment, però hem de vigilar. Si perdem i després vas a dinar amb un jugador del Barça…”.

L’espanyolista ha lamentat que “s’oblida fàcilment que a més de futbolistes som persones. Si un aficionat té un mal dia a la feina, no es queda a casa plorant. És en aquests moments precisament quan necessites fer coses amb els amics. Evidentment, no es pot sortir de festa després de perdre. Has d’empatitzar amb la gent. Com pot ser un problema que mengi amb el meu fill?”.

Darder també va arribar al seu actual club també provinent del club francès. Allà va ser un home important durant les temporades 2015/2016 i 2016/2017. Va ajudar el seu equip a assolir sengles subcampionats a la Ligue 1, i unes meritòries semifinals a l’Europa League, després de quedar tercers a la fase de grups de la Champions i de deixar pel camí de la segona competició continental l’AZ Alkmaar, la Roma i el Besiktas. Van caure eliminats per l’Ajax de Frenkie de Jong i companyia. A finals del mercat de fitxatges de l’estiu de 2017, Darder va enfilar cap a terres catalanes.



Més notícies
Dani Alves, jugador del Barça | FC Barcelona
Es confirma la sanció a Dani Alves
Notícia: Es confirma la sanció a Dani Alves
Comparteix
El Comitè d'Apel·lació no ha acceptat el recurs del Barça
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
L’alternativa a Haaland ja té noms i cognoms
Notícia: L’alternativa a Haaland ja té noms i cognoms
Comparteix
Segons el diari Sport, Alexander Isak, de la Reial Societat, seria l'escollit si fracassa el fitxatge del noruec

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé a febrer 12, 2022 | 10:32
    Culé febrer 12, 2022 | 10:32
    Com diuen a les Castelles, "Del enemigo el consejo"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa