Món Esport
Es confirma la sanció a Dani Alves

El Comitè d’Apel·lació de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) no ha acceptat el recurs que havia interposat el Futbol Club Barcelona per la sanció de dos partits de suspensió a Dani Alves, després de la targeta vermella directa que va veure el lateral dret brasiler en el darrer partit del Barça contra l’Atlètic de Madrid. L’entitat blaugrana va comunicar que considerava que no era just el càstig de dos enfrontaments, però Apel·lació no comparteix el mateix punt de vista del Futbol Club Barcelona.

La clau de l’assumpte es troba en el fet que l’àrbitre del partit en qüestió, Gil Manzano, va escriure a la seva acta que Dani Alves “va cometre una entrada sense la possibilitat de disputar la pilota”. Aquesta mena de faltes estan castigades amb una suspensió d’un mínim de dos duels, així que, de fet, el jugador brasiler ha rebut la sanció més baixa a la qual es podia enfrontar. S’ha de dir que la seva entrada va ser molt lletja, ja que va colpejar amb els tacs el bessó de Yannick Carrasco per darrere, en un moment en el qual la pilota no estava a la zona d’Alves. Tanmateix, cal tenir en compte dos factors. El primer és que no sembla que el lateral blaugrana vulgui cometre aquesta mena de falta. L’altre és que la jugada venia precedida d’un fora de joc que hauria d’haver invalidat l’acció.

En qualsevol cas, això significa que Alves serà baixa per al derbi d’aquest cap de setmana contra el Reial Club Deportiu Espanyol a Cornellà-El Prat i també per al partit contra el València de la setmana vinent. A més a més, Xavi Hernández tampoc no podrà disposar d’ell en l’anada dels setzens de final de l’Europa League contra el Nàpols, ja que va decidir que ell havia de ser el jugador no inscrit, entre els quatre fitxatges d’hivern que va fer el Barça. Per tant, Pierre-Emerick Aubameyang, Ferran Torres i Adama Traoré sí que podran disputar la competició europea, però Dani Alves no. Així doncs, els culers estaran gairebé un mes sense poder gaudir d’un dels seus ídols històrics.



Més notícies
Dani Alves, jugador del Barça | Europa Press
Indignació al Barça per la sanció a Dani Alves
Notícia: Indignació al Barça per la sanció a Dani Alves
Comparteix
El jugador s'ha queixat a les xarxes socials i el club presentarà recurs
La plantilla del Barça celebra un gol en el partido contra el Atlético de Madrid | Europa Press
Les quintades al dinar del Barça abans del tram decisiu de la temporada
Notícia: Les quintades al dinar del Barça abans del tram decisiu de la temporada
Comparteix
La plantilla blaugrana s'ha reunit per a conjurar-se i unir-se abans del tram decisiu de la temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa