Món Esport
Les quintades al dinar del Barça abans del tram decisiu de la temporada

El Futbol Club Barcelona és conscient del crucial moment de la temporada que travessa. Es juga la temporada en pocs mesos. Uns mals partits a curt termini podrien condemnar a l’equip a l’ostracisme. En canvi, unes victòries als exigents compromisos de Lliga al derbi, a Mestalla i contra l’Athletic Club i passar l’eliminatòria d’Europa League contra el Nàpols reflotarien i consolidarien un equip amb moltes cares noves. La plantilla és conscient que per a assolir això cal primer aconseguir un bon ambient al vestidor. I, per això, ha celebrat aquest migdia un dinar de germanor.

Així ho ha explicat el periodista Gerard Romero. Els futbolistes s’han reunit a la Masia Can Ferran de Sant Quirze del Vallès. En un restaurant molt freqüentat anteriorment pels futbolistes del Barça. Allà, els més veterans han fet passar unes quintades a les noves incorporacions en el que ja és una tradicio al si de l’equip. Aquestes han consistit en haver de cantar. I ho han hagut de fer els nous fitxatges Pierre-Emerick Aubameyang, Adama Traoré i Ferran Torres, a banda de joves del planter com Ferran Jutglà.

Segons ha informat Mundo Deportivo, els futbolistes han reservat tota la planta superior de l’establiment, i cap client hi ha pogut accedir. I a més, al restaurant també hi havia Josep Maria Orobitg, representant de Sergio Busquets i Sergi Roberto. Segons explica el diari, Orobitg, que també és l’agent de Pep Guardiola, és un client habitual de la Masia Can Ferran. Acostuma a anar-hi amb els seus socis de feina, i amb els seus representats.

Aquest és el segon àpat que fa el Barça de Xavi Hernández. Ja ho va fer tot just abans del transcendental partit de fase de grups a l’estadi del Bayern de Munic. Aquest cop, els futbolistes esperen que la conjura es transformi en una realitat, que la unió fructifiqui a la gespa i que els bons resultats segueixin donant-se.

El Barça prepara aquests dies el derbi contra l’Espanyol a Cornellà-El Prat. Precisament jugarà a l’estadi del rival contra el qual Xavi Hernández va debutar com a entrenador blaugrana. El partit serà a les nou de la nit del diumenge, i per tant Ronald Araujo, Pedri González i companyia ja sabran què hauran fet els equips contra els quals competeixen per una plaça de Lliga de Campions.



Més notícies
Adama Traoré, durant el partit contra l'Atlètic de Madrid | Europa Press
Adama Traoré torna a protagonitzar una gran notícia per al Barça
Notícia: Adama Traoré torna a protagonitzar una gran notícia per al Barça
Comparteix
El Barça i el Wolverhampton faran un intercanvi de cromos entre l'hospitalenc i Francisco Trincão, cedit a l'equip anglès
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
L’acord amb Spotify amaga un secret que facilita el fitxatge de Haaland
Notícia: L’acord amb Spotify amaga un secret que facilita el fitxatge de Haaland
Comparteix
El propietari de la plataforma musical sueca, Daniel Ek, està obsessionat amb el jugador noruec

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa