Món Esport
Sala-i-Martin acusa Víctor Font de mentider
  • CA

L’economista català Xavier Sala-i-Martin, estretament vinculat a la candidatura Estimem el Barça de Joan Laporta, ha sortit en defensa del seu amic i excompany en la seva proposta d’emissió de bons per salvar l’economia del club. Víctor Font, competidor de Laporta a la cursa electoral, ha estat molt dur contra aquesta mesura de l’advocat barceloní, ja que considera que pot portar el Barça a convertir-se en una societat anònima.

Un usuari de Twitter ha demanat a Sala-i-Martin que li expliqui què suposa l’emissió de bons i l’economista català ha desenvolupat tot un enfilall donant-ne els detalls. Argumenta que aquelles persones que compren bons “no tenen cap dret a prendre decisions” i que no suposa “endeutar-se més”. “La situació econòmica del Barça és complicada però per culpa de la mala gestió de la directiva anterior”, escriu.

Pel que fa a les paraules de Font al respecte, Sala-i-Martin ha estat molt dur i ha carregat contra ell. Ha titllat les seves declaracions de “mentida electoralista” i ha dit que és “injustificat i fins i tot irracional”. Finalment, considera que la postura de Font és fruit de la “desesperació”.



Més notícies
Giró, Freixa i Font, durant el debat | Palco23
Font compara un membre de la candidatura de Laporta amb Goebbels
Notícia: Font compara un membre de la candidatura de Laporta amb Goebbels
Comparteix
El candidat de 'Sí al futur' ha carregat contra Jaume Giró en el debat econòmic electoral
Mateu Alemany, en arxiu | Europa Press
Laporta ja hauria escollit un dels noms més importants de la seva candidatura
Notícia: Laporta ja hauria escollit un dels noms més importants de la seva candidatura
Comparteix
Segons Esport3, Mateu Alemany seria el CEO del Barça de l'advocat barceloní

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa