Sala-i-Martin acusa Víctor Font de mentider

L'economista català ha justificat la proposta d'emissió de bons de Laporta

L’economista català Xavier Sala-i-Martin, estretament vinculat a la candidatura Estimem el Barça de Joan Laporta, ha sortit en defensa del seu amic i excompany en la seva proposta d’emissió de bons per salvar l’economia del club. Víctor Font, competidor de Laporta a la cursa electoral, ha estat molt dur contra aquesta mesura de l’advocat barceloní, ja que considera que pot portar el Barça a convertir-se en una societat anònima.

Un usuari de Twitter ha demanat a Sala-i-Martin que li expliqui què suposa l’emissió de bons i l’economista català ha desenvolupat tot un enfilall donant-ne els detalls. Argumenta que aquelles persones que compren bons “no tenen cap dret a prendre decisions” i que no suposa “endeutar-se més”. “La situació econòmica del Barça és complicada però per culpa de la mala gestió de la directiva anterior”, escriu.

Pel que fa a les paraules de Font al respecte, Sala-i-Martin ha estat molt dur i ha carregat contra ell. Ha titllat les seves declaracions de “mentida electoralista” i ha dit que és “injustificat i fins i tot irracional”. Finalment, considera que la postura de Font és fruit de la “desesperació”.

Més informació

Nou comentari