Món Esport
Font compara un membre de la candidatura de Laporta amb Goebbels
  • CA

Víctor Font, Toni Freixa i Jaume Giró, exdirector general de la Caixa i portaveu econòmic de la candidatura de Joan Laporta, han protagonitzat el primer debat, organitzat per Mundo Deportivo i Palco23, en el qual han tingut representació, per primera vegada, tots els projectes que aspiren a presidir el Futbol Club Barcelona. El tema sobre el qual ha girat la conversa ha estat l’economia de l’entitat i és per això que Giró ha representat Laporta.

Lluny de tractar-se d’una discussió fructífera, productiva i constructiva entre les tres candidatures, els retrets i les crítiques han estat molt més presents que res i quan han aparegut temes com els bons que vol emetre Laporta, ha esclatat la polèmica. En primer lloc, Giró ha dit a Font que “mentia” quan assegurava que l’emissió de bons posava en perill el club i ha utilitzat la frase que “per molt que es repeteixi una mentida no es converteix en veritat”.

Aleshores, Font ha comparat, en fins a dues ocasions, Giró amb Joseph Goebbels. Ho ha fet perquè la frase del representant de Laporta està vinculada amb el dirigent nazi, però, de fet, Giró no ha utilitzat les mateixes paraules que Goebbels, sinó que les ha invertit. La frase famosa del feixista és “si es repeteix moltes vegades una mentida, es converteix en veritat”.



Més notícies
Pancarta gegant de Joan Laporta a Madrid | 'Estimem el Barça'
El nou objectiu de la pancarta de Laporta a Madrid
Notícia: El nou objectiu de la pancarta de Laporta a Madrid
Comparteix
La candidatura 'Estimem el Barça' li ha trobat una finalitat solidària
Víctor Font, precandidat a les eleccions del Barça | Jordi Borràs
Font: “Laporta és el passat, nosaltres som el futur”
Notícia: Font: “Laporta és el passat, nosaltres som el futur”
Comparteix
El candidat a la presidència del Barça ha assegurat que "Messi serà a la plantilla la temporada vinent"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa