Món Esport
Laporta ja hauria escollit un dels noms més importants de la seva candidatura
  • CA

Joan Laporta encara ha de presentar el projecte esportiu de la seva candidatura. És l’exposició que més expectació hauria de generar i per la qual el mateix Laporta ja ha avançat que té reservades les sorpreses més importants. Tanmateix, des d’Esport3 ja han revelat que un dels noms més importants en aquest sentit podria ser el de Mateu Alemany.

Alemany, de 57 anys, és un advocat mallorquí que va guanyar moltíssim prestigi durant la seva etapa al València. En va ser director esportiu entre el 2017 i el 2019 i, juntament amb Marcelino García Toral, van crear un projecte que va portar el club xe a guanyar una Copa del Rei i a classificar-se per a la Champions. Des que ell i el tècnic asturià van ser destituïts arbitràriament per Peter Lim, el València s’ha enfonsat.

Alemany també va presidir el Mallorca en dues ocasions, entre el 2000 i el 2005 i entre el 2009 i el 2010. En la primera etapa va dur el club al seu moment de màxima glòria, amb la consecució d’una Copa del Rei el 2003 i el fitxatge d’un dels jugadors més importants de la història de l’entitat balear, Samuel Eto’o.

Tot i que encara no hi ha res confirmat, fa temps que el nom de Mateu Alemany ronda per l’entorn de Joan Laporta i la seva candidatura i, segons les informacions d’Esport3, podria ser a la presentació del projecte esportiu de l’advocat barceloní del pròxim dijous 25 de febrer.



Més notícies
Giró, Freixa i Font, durant el debat | Palco23
Font compara un membre de la candidatura de Laporta amb Goebbels
Notícia: Font compara un membre de la candidatura de Laporta amb Goebbels
Comparteix
El candidat de 'Sí al futur' ha carregat contra Jaume Giró en el debat econòmic electoral
Pancarta gegant de Joan Laporta a Madrid | 'Estimem el Barça'
El nou objectiu de la pancarta de Laporta a Madrid
Notícia: El nou objectiu de la pancarta de Laporta a Madrid
Comparteix
La candidatura 'Estimem el Barça' li ha trobat una finalitat solidària

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa