Rousaud demana que es posposin les eleccions

El precandidat considera que el més important és “no posar en risc la salut de cap soci”

Emili Rousaud ha demanat a la comissió gestora del Barça i el Govern de la Generalitat de Catalunya que s’ajornin les eleccions a la presidència del club blaugrana previstes per al 24 de gener. L’encara precandidat ha valorat que el més important és “no posar en risc la salut de cap soci”. L’exmembre de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu ha afegit que està disposat a acceptar, malgrat haver fet un “esforç enorme” per superar el tall de 2.257 signatures, la possibilitat que el procés electoral no es paralitzi, sinó que es cancel·li i, per tant, s’hagi de començar de zero una altra vegada.

“El més important és la salut dels socis. No prioritzarem el fet d’haver superat el tall respecte a cap vida. Demanem l’ajornament de les eleccions”, ha declarat Rousaud en una roda de premsa en què també ha fet una valoració de la jornada frenètica que es va viure aquest dilluns a l’Auditori 1899 del Camp Nou. “Soc conscient que no tenim un coixí molt ampli. Confiem que superarem el tall, hem fet un gran esforç. Hem revisat acuradament totes les nostres firmes i, en principi, no hi ha cap sense el número de soci. En vam descartar 50 precisament per aquest motiu”, ha dit després de lliurar 2.510 avals a les oficines de l’entitat culer.

Rousaud ha obert la porta a “explorar alternatives” per combatre Joan Laporta, “el precandidat favorit”. “Estem convençuts que tenim el millor projecte. Hem tingut un creixement molt fort que hem detectat amb l’entrada de firmes”, ha dit, però, per apuntar que encara no ha fet el pas d’intentar pactar amb ningú. El doctor Miquel Llobet, membre de la junta d’Els millors, al Barça, s’ha mostrat molt crític amb l’expresident per la seva voluntat de celebrar com sigui les eleccions. “Les dades no permeten celebrar els comicis sense posar en risc la salut de les persones. Negar la realitat és el mètode que ha utilitzat Trump amb la pandèmia”, ha dit.

Més informació

Nou comentari