Laporta demana reunir-se urgentment amb Tusquets per evitar l’ajornament de les eleccions

L’expresident insisteix en el fet que els comicis no es poden posposar més enllà del 24 de gener

Joan Laporta ha enviat un escrit al president de la comissió gestora del Barça, Carles Tusquets, per demanar-li una reunió de caràcter urgent. L’encara precandidat a la presidència del club blaugrana, que el pròxim dijous serà proclamat candidat formalment excepte sorpresa majúscula, s’ha posat en contacte amb la junta en funcions de l’entitat culer per demanar-li que garanteixi la celebració de les eleccions el pròxim 24 de gener.

Tal com ha deixat molt clar en la compareixença que ha fet aquest dimarts, el líder d’Estimem el Barça considera que els comicis no s’han de posposar més, ja que això podria tenir conseqüències “irreversibles” per al club, i que la jornada electoral es pot celebrar perfectament “si es reforcen les mesures contra el coronavirus”. Laporta ha posat sobre la taula la possibilitat d’establir franges horàries per a la gent gran o d’ampliar a dos o tres dies la votació.

Caldrà veure quina és la resposta d’un Tusquets que va allargar al màxim els terminis fixats pels estatus i que ara s’ha trobat en un moment en què la pandèmia ha obligat el Govern de la Generalitat de Catalunya a prendre diverses decisions per contenir unes xifres de contagis, ingressos als hospitals i morts cada vegada més preocupants.

Més informació

Nou comentari