Víctor Font denuncia irregularitats en la validació de les signatures

‘Sí al futur’ constata que s’han aprovat firmes “que no tenien el número de soci o en tenien un de molt antic”

Sí al futur ha emès un comunicat per denunciar que la junta electoral del Barça “no està complint el protocol de validació de les signatures de suport a les precandidatures a les eleccions”. L’equip de Víctor Font “ha constatat que un nombre considerable de les butlletes donades com a vàlides aquest dimarts no tenien el número de soci o en tenien un de molt antic”.

“Els interventors de Sí al futur hem elevat aquesta reclamació a la junta electoral, però no ha estat atesa en considerar que el número de soci no era imprescindible i que ‘el que cal, per sobre de tot, és fomentar la participació’. Igualment, tampoc s’ha atès la petició d’enviar un missatge electrònic a cada soci per validar que, en efecte, havia donat el suport que constava a la butlleta, o fer-ho almenys amb algunes paperetes triades aleatòriament”, ha denunciat la precandidatura.

En la nota, Víctor Font ha exigit “que s’adoptin les mesures sol·licitades amb caràcter retroactiu i per a tot el que queda de procés de validació”. Segons el seu parer, “irregularitats com aquestes deixen en evidència el sistema anacrònic de funcionament del club, que perjudica la seva qualitat democràtica”.

Més informació

Nou comentari