Dard enverinat de Koeman a Laporta

El tècnic neerlandès insinua que el president hauria filtrat una conversa privada entre els dos

L’entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, Ronald Koeman, ha concedit una entrevista al mitjà neerlandès Algemeen Dagblad (AD) en la qual ha deixat anar un missatge polèmic al president Joan Laporta, que s’ha entès com un dard enverinat. El tècnic blaugrana ha fet referència a una informació que es va filtrar les darreres setmanes, la qual assegurava que el club tenia intenció de renovar Koeman sota unes determinades condicions relacionades amb els títols que podria guanyar aquesta temporada i els jugadors que faria servir per aconseguir-ho.

Les seves paraules han estat les següents: “Fa unes setmanes vam parlar amb el president sobre una renovació del meu contracte i en aquell moment no en va parlar cap mitjà. No va ser fins que el president va tenir una reunió amb alguns periodistes que van començar a aparèixer informacions. De cop i volta tots els mitjans de comunicació parlaven sobre el meu contracte i vaig pensar que no podia ser possible”. D’aquestes declaracions s’ha entès que el tècnic neerlandès insinua que Laporta va filtrar aquestes condicions de l’acord amb Ronald Koeman i que això no hauria agradat gens a l’entrenador del Barça.

En la mateixa entrevista, el tècnic blaugrana ha protagonitzat una altra declaració sorprenent. Quan ha hagut d’avaluar el flamant fitxatge del davanter Luuk de Jong, compatriota seu, l’ha comparat amb l’astre brasiler Neymar Jr.: “En una centrada, el Luuk és més perillós que el Neymar”. A més a més, també ha confirmat que el contacte amb De Jong es va iniciar fa molt temps. Concretament, va ser el dia 8 d’agost, i Koeman ha explicat que des que va arribar es preguntava per quin motiu “el Barça no tenia un davanter com ell”. De fet, coincideix la data del primer contacte amb l’atacant neerlandès amb el dia en què es va lesionar el Kun Agüero.

Més informació

Comentaris

  No volem inadaptats a Can Barça Setembre 10, 2021 8:39 pm
  Ja està aprenent a comunicar-se en català el senyor Koeman, o pretén continuar sent un inadaptat ?
  jmm Setembre 10, 2021 8:54 pm
  Porc, plega!
  La Guineu sense Carasseta Setembre 11, 2021 12:18 am
  bo, aqui es el moment de treballar i callar la boca els mitjans tambe deurieu colaborar, com va dir el Tito "pit i collons". No cal que ho filtre ningú, es normal quel club vullga saber que vols fer, li va la vida.

Nou comentari