Món Esport
Pep Guardiola hauria fet un favor immens al Barça
  • CA

El tècnic de Santpedor Pep Guardiola va abandonar el Futbol Club Barcelona fa gairebé deu anys, després d’haver tancat una de les etapes més exitoses de la història del club. La mala relació amb la junta directiva del president Sandro Rosell i el desgast generat en una plantilla molt exigida que ho havia guanyat tot van ser els motius principals que el van portar a marxar i prendre’s un any sabàtic. A partir d’aleshores va passar pel Bayern de Munic fins a arribar on és ara, el Manchester City, però tot i això no ha deixat de ser culer en cap moment i així ho ha expressat en repetides ocasions.

És per això que l’entrenador català ha impedit una guerra civil entre el Barça i el City, segons ha informat ElNacional.cat. Jorge Mendes, el representant del jove futbolista de la Masia Ansu Fati, hauria ofert el davanter guineà al club anglès i Guardiola hauria rebutjat aquest oferiment de totes totes per impedir que la seva entitat causés un gran problema a l’equip de la seva vida. Cal tenir en compte que Ansu Fati acaba d’agafar el dorsal número ’10’ de Leo Messi i es troba a la fase final de la seva recuperació. Ara per ara, és la gran font d’esperança dels culers per poder confiar que, aquesta temporada i en cursos futurs, el conjunt blaugrana podrà tornar a ser guanyador i competitiu.

D’aquesta manera, Guardiola hauria demanat al secretari tècnic del Manchester City, l’exblaugrana Txiki Begiristain, que no escolti cap mena d’oferiment d’Ansu Fati i que no entri en cap mena de subhasta amb el Barça. Ara bé, si Jorge Mendes ha començat aquesta estratègia d’intentar col·locar el seu representat a algun gran club europeu, el club blaugrana ho passarà malament. Tanmateix, tot plegat es pot deure a una tàctica per intentar aconseguir una renovació a l’alça per a Ansu Fati.



Més notícies
El president de la UEFA, Aleksander Ceferin | UEFA
La UEFA torna a amenaçar Barça, Madrid i Juve amb l’expulsió de la Champions
Notícia: La UEFA torna a amenaçar Barça, Madrid i Juve amb l’expulsió de la Champions
Comparteix
El president Aleksander Ceferin ha tornat a protagonitzar unes declaracions molt contundents
El Kun Agüero, jugador del Barça | Europa Press
Agüero es defensa de les crítiques rebudes
Notícia: Agüero es defensa de les crítiques rebudes
Comparteix
Assegura que no va voler abandonar el Barça quan Messi va marxar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa