Món Esport
Agüero es defensa de les crítiques rebudes
  • CA

El davanter argentí del Futbol Club Barcelona Sergio Kun Agüero ha concedit una extensa entrevista a RAC1, la primera que ofereix a un mitjà convencional després de dos anys, en la qual ha parlat de la seva situació al Barça. Les declaracions més destacades han estat aquelles relacionades amb una suposada petició d’abandonar el club blaugrana el mateix moment en què es va assabentar de l’adeu del seu amic Leo Messi de l’equip. Si bé Agüero ha confessat que es va quedar “en shock”, també ha assegurat que no va demanar marxar i que “no entenc per quin motiu va aparèixer aquest rumor”.

A la vegada, Agüero ha tornat a insistir en la mateixa idea que va repetir moltes vegades el dia de la seva presentació, que jugar al Barça era un somni per ell des de feia anys. “Sabia que el club no estava passant per un bon moment i que jo no cobraria el mateix que al Manchester City, però li vaig dir al meu agent que els diners m’eren igual i que volia fitxar pel Barça fos com fos”, afirma.

També ha parlat de la seva lesió, la qual no li ha permès disputar cap partit amb la samarreta blaugrana, ja que es va trencar just abans de debutar a la pretemporada. A més a més, aquests problemes físics el mantindran de baixa fins a finals d’octubre o principis de novembre. Tot i això, ha dit, content, que la recuperació avança millor del previst: “Estic molt bé, progressant adequadament. Potser podem retallar alguna setmana i tot”. També ha deixat clar que es tracta d’una lesió diferent de la que va patir al City i que tornarà al 100%.

Finalment, també ha analitzat les possibilitats de l’equip pel que fa a la consecució de títols. Ha estat molt sincer i en cap cas ha considerat que siguin un conjunt favorit per a la Champions League, però sí que ha volgut matisar-ho: “Molta gent no espera una gran actuació nostra a la Copa d’Europa, no som favorits, però amb el Barça sempre s’ha d’anar amb compte. Jo crec que encara generem respecte als rivals”.



Més notícies
Leo Messi, amb la selecció argentina | @Argentina
Messi s’exhibeix per superar Pelé i emocionar l’Argentina (3-0)
Notícia: Messi s’exhibeix per superar Pelé i emocionar l’Argentina (3-0)
Comparteix
El millor jugador del món ha marcat un hat-trick el dia del retorn del públic a un partit de la seva selecció
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta: “Comença una nova etapa de la història del Barça”
Notícia: Laporta: “Comença una nova etapa de la història del Barça”
Comparteix
El president blaugrana ha comparegut en la roda de premsa de presentació de Luuk de Jong

Comentaris

  1. Icona del comentari de: tonc. a setembre 10, 2021 | 11:50
    tonc. setembre 10, 2021 | 11:50
    m´hauràs de disculpar noi, peró ets tonto. millonari
  2. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a setembre 10, 2021 | 12:17
    No volem inadaptats a Can Barça setembre 10, 2021 | 12:17
    Doncs si el senyor Agüero aquest pensa quedar-se a Barcelona, convé que el senyor Laporta el matriculi en un curs de llengua catalana del consorci per a la Normalització Lingüística i així evitarà ser un inadaptat com el seu amic Messi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa