Món Esport
Laporta: “Comença una nova etapa de la història del Barça”
  • CA

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha estat un dels actors principals a la presentació del nou davanter blaugrana, el neerlandès Luuk de Jong. Acompanyat també del director de l’àrea de futbol, Mateu Alemany, i del vicepresident primer, Rafael Yuste, ha respost preguntes relacionades amb el nou fitxatge, però també d’altres àmbits de l’actualitat del club. Sobre De Jong, Laporta ha assegurat que és un futbolista que “ajuda a avivar el missatge que som Més que un Club“.

Malgrat tot, el fitxatge de De Jong ha arribat després de les baixes de Leo Messi i Antoine Griezmann i a l’hora d’enviar un missatge als culers, Laporta ha volgut transmetre molt optimisme: “Nosaltres ens encarregarem d’animar l’afició, competirem per guanyar”. Rafa Yuste ha volgut fer incidència en l’aposta pels jugadors de la Masia i el president ha insistit en aquesta idea: “Ha començat una nova etapa de la història del Barça, amb jugadors d’un gran talent i que han arribat molt motivats”.

Tanmateix, Mateu Alemany sí que ha confirmat aquesta certa sensació d’improvisació de la junta directiva de Joan Laporta durant el final del mercat de fitxatges: “Van entrar dues operacions a última hora i encara no sé com”. Cal recordar que l’arribada de Luuk de Jong i la marxa d’Antoine Griezmann es van fer oficials en plena matinada. A més a més, Alemany també ha detallat que Àlex Collado ho tenia tot fet amb el Sheffield United, que l’operació no es va tancar per motius que desconeixen i que ara es troba en una “situació especial i atípica”. Això sí, Laporta ha subratllat que “estic molt satisfet que, en unes condicions molt complicades, s’hagi fet un treball excel·lent al mercat de fitxatges”.

Més enllà d’això, el president blaugrana també ha detallat com avancen els casos de les rebaixes salarials de diversos futbolistes de la plantilla. Dels quatre capitans, Gerard Piqué, Jordi Alba i Sergio Busquets ja han acceptat i només queda Sergi Roberto: “La renovació del Sergi està pendent de signatura, ja està feta”. Ha tornat a repetir que els quatre capitans s’han convertit en “herois” del barcelonisme. També ha insinuat que Ousmane Dembélé renovarà a la baixa i que hi haurà altres reduccions de sous durant les pròximes setmanes per “poder afrontar la següent finestra de fitxatges amb més normalitat”.



Més notícies
Luuk de Jong, al Camp Nou | FC Barcelona
De Jong: “Ja he demostrat la meva qualitat al primer nivell”
Notícia: De Jong: “Ja he demostrat la meva qualitat al primer nivell”
Comparteix
El futbolista neerlandès ha estat presentat com a nou jugador blaugrana
La samarreta del Barça per a la Champions | FC Barcelona
El Barça presenta la samarreta de la Champions, inspirada en Barcelona
Notícia: El Barça presenta la samarreta de la Champions, inspirada en Barcelona
Comparteix
Per primera vegada a la història, l'equip jugarà amb una equipació diferent a les competicions europees

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JMMR a setembre 09, 2021 | 19:34
    JMMR setembre 09, 2021 | 19:34
    Sí, l'etapa final

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa