Món Esport
El Barça presenta la samarreta de la Champions, inspirada en Barcelona
  • CA

El Futbol Club Barcelona ha presentat la que, oficialment, serà la tercera equipació per a aquesta temporada. Tanmateix, realment es tractarà d’una samarreta exclusiva per disputar els partits de la UEFA Champions League. Tant els futbolistes del primer equip masculí, com les futbolistes del primer equip femení, lluiran aquesta equipació en els duels europeus, sempre que no es confongui amb la samarreta de l’equip rival.

A les xarxes socials del club, s’ha presentat com una equipació “inspirada per joves talents de Barcelona” i també “inspirada en la nostra ciutat”. El disseny compta amb unes franges blaugranes, les quals es difuminen les unes amb les altres. Dins d’aquestes franges hi ha detalls que recorden, vagament, a alguns elements de la Ciutat Comtal. Segons el club, “evoquen cinc barris de Barcelona: el Poble Sec, el Poble Nou, Gràcia, el Raval i Les Corts”. D’altra banda, també es parla d’una referència a “les bufandes que porten els aficionats a l’estadi en un dia de partit”. La promoció a les xarxes socials ha anat acompanyada de música dels Stay Homas i del lema “orgullosos de la nostra ciutat”. Els pantalons, a diferència dels bicolor de la primera equipació, són de color blau.

La presentació de l’equipació s’ha fet la setmana abans que el Barça masculí disputi el seu primer partit de la Champions League. Serà el dimarts 14 de setembre contra el Bayern de Munic al Camp Nou i es preveu que els jugadors blaugranes ja llueixin aquesta samarreta. Memphis Depay, Sergiño Dest, Frenkie De Jong, Sergi Roberto i Riqui Puig han estat els futbolistes masculins que han participat de la promoció d’aquest nou kit, mentre que Alèxia Putellas, capitana del Barça femení que tot just acaba de renovar fins al 2024, també ha lluït la samarreta a les imatges i vídeos compartits per l’entitat culer a les xarxes socials.



Més notícies
Antoine Griezmann, presentat amb l'Atlètic de Madrid | Club Atlético de Madrid
El gest de Griezmann per aturar els insults dels seguidors de l’Atlètic
Notícia: El gest de Griezmann per aturar els insults dels seguidors de l’Atlètic
Comparteix
El davanter francès s'ha tallat els cabells abans de la seva presentació
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman manifesta el seu desig de triomfar al Barça
Notícia: Koeman manifesta el seu desig de triomfar al Barça
Comparteix
El tècnic neerlandès ha concedit diverses entrevistes a diaris catalans

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa