Món Esport
El gest de Griezmann per aturar els insults dels seguidors de l’Atlètic
  • CA

El davanter francès Antoine Griezmann ha tornat a l’Atlètic de Madrid després de dues temporades decebedores al Futbol Club Barcelona. El futbolista gal ha arribat durant el dia d’avui a la capital estatal després de passar uns dies amb la selecció francesa i ha estat presentat a porta tancada. Ha realitzat uns actes sobris, en els quals ha signat el seu contracte amb el president matalasser, Enrique Cerezo, i s’ha fet diverses fotografies al Wanda Metropolitano amb la seva nova samarreta.

Tot i aquest ‘retorn del fill pròdig’, Griezmann no ha estat del tot ben rebut entre els seguidors de l’Atlètic de Madrid. Als aficionats blanc-i-vermells no els va agradar gens que estigués negociant amb el Barça durant dues temporades senceres i tampoc no van rebre positivament el famós documental de La decisión. És per això que a les xarxes socials, més que missatges d’alegria, s’han pogut llegir queixes dels seguidors matalassers i insults al futbolista francès.

Irònicament, una altra cosa que no ha agradat als aficionats de l’Atlètic és que Griezmann tornés amb els cabells tan llargs. En la seva darrera temporada, el davanter francès es va deixar créixer la cabellera i així l’ha dut durant els dos cursos que ha jugat al Barça. En to humorístic, moltes de les respostes a la primera publicació de Griezmann a l’Atlètic han estat fotografies d’una maquineta de tallar els cabells. Sorprenentment, el davanter francès ha escoltat la seva afició i, ja en les imatges oficials de la seva presentació, ha aparegut amb els cabells curts. Malgrat que això no arregla el desencís dels matalassers amb el seu accidentat adeu, de ben segur que a molts d’ells els deu haver agradat aquest gest del francès, que si torna a marcar gols aviat, es convertirà de nou en l’ídol de l’afició de seguida.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman manifesta el seu desig de triomfar al Barça
Notícia: Koeman manifesta el seu desig de triomfar al Barça
Comparteix
El tècnic neerlandès ha concedit diverses entrevistes a diaris catalans
Joan Laporta, amb la samarreta del clàssic | @JoanLaportaFCB
La relació entre el Barça i Nike penja d’un fil
Notícia: La relació entre el Barça i Nike penja d’un fil
Comparteix
No hi hauria cap contracte signat entre ambdues parts, segons informa EFE

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ton c.y a setembre 08, 2021 | 18:14
    ton c.y setembre 08, 2021 | 18:14
    tal faràs que tal et trobaràs-

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa