El gest de Griezmann per aturar els insults dels seguidors de l’Atlètic

El davanter francès s'ha tallat els cabells abans de la seva presentació

El davanter francès Antoine Griezmann ha tornat a l’Atlètic de Madrid després de dues temporades decebedores al Futbol Club Barcelona. El futbolista gal ha arribat durant el dia d’avui a la capital estatal després de passar uns dies amb la selecció francesa i ha estat presentat a porta tancada. Ha realitzat uns actes sobris, en els quals ha signat el seu contracte amb el president matalasser, Enrique Cerezo, i s’ha fet diverses fotografies al Wanda Metropolitano amb la seva nova samarreta.

Tot i aquest ‘retorn del fill pròdig’, Griezmann no ha estat del tot ben rebut entre els seguidors de l’Atlètic de Madrid. Als aficionats blanc-i-vermells no els va agradar gens que estigués negociant amb el Barça durant dues temporades senceres i tampoc no van rebre positivament el famós documental de La decisión. És per això que a les xarxes socials, més que missatges d’alegria, s’han pogut llegir queixes dels seguidors matalassers i insults al futbolista francès.

Irònicament, una altra cosa que no ha agradat als aficionats de l’Atlètic és que Griezmann tornés amb els cabells tan llargs. En la seva darrera temporada, el davanter francès es va deixar créixer la cabellera i així l’ha dut durant els dos cursos que ha jugat al Barça. En to humorístic, moltes de les respostes a la primera publicació de Griezmann a l’Atlètic han estat fotografies d’una maquineta de tallar els cabells. Sorprenentment, el davanter francès ha escoltat la seva afició i, ja en les imatges oficials de la seva presentació, ha aparegut amb els cabells curts. Malgrat que això no arregla el desencís dels matalassers amb el seu accidentat adeu, de ben segur que a molts d’ells els deu haver agradat aquest gest del francès, que si torna a marcar gols aviat, es convertirà de nou en l’ídol de l’afició de seguida.

Més informació

Comentaris

    ton c.y Setembre 8, 2021 6:14 pm
    tal faràs que tal et trobaràs-

Nou comentari