Món Esport
La relació entre el Barça i Nike penja d’un fil
  • CA

La marca de roba Nike és la que s’encarrega de vestir els diversos equips del Futbol Club Barcelona des del 1998. Una relació multimilionària ha lligat aquest club des de fa anys, la qual, segons va informar la junta directiva de Josep Maria Bartomeu el 2018, s’havia de mantenir forta fins al 2028. Tanmateix, l’Agència EFE ha revelat que actualment no hi hauria cap contracte signat entre l’entitat blaugrana i l’empresa dels Estats Units i que estarien treballant a curt termini, sota el que es coneix com a short form. Això sí, segons Mundo Deportivo el Barça nega aquestes informacions.

Tot i això, EFE assegura que l’any 2016 Nike i el Barça van decidir mantenir vinculats els seus camins fins al 2028, però aquest contracte no es va signar, ja que n’hi havia un altre en vigor fins al 2018. Quan aquest va acabar, es van disposar a tancar l’acord, però a causa d’unes divergències que no s’especifiquen això no va passar. La pandèmia del coronavirus que va esclatar el 2020 va deixar aquestes negociacions a l’aire i el canvi de presidència ha mantingut aquesta situació. És per això que, si bé sí que hi ha una relació, aquesta depèn d’acords temporals i no d’aquest contracte que va anunciar Bartomeu que havia de durar fins al 2028.

Amb l’arribada de Joan Laporta a la presidència del Barça, el club hauria intentat demanar més autonomia a la marca de roba nord-americana, però encara no s’hauria arribat a cap entesa entre les dues parts. Enmig d’aquest embolic, i sengons va informar el diari Ara fa uns mesos, l’empresa alemanya Puma també hauria entrat en joc per intentar aconseguir el patrocini del Barça i prendre aquest imperi a Nike.



Més notícies
Montilivi, durant un partit | Girona FC
El Procicat amplia l’aforament dels estadis un 10%
Notícia: El Procicat amplia l’aforament dels estadis un 10%
Comparteix
El Camp Nou, l'RCDE Stadium i Montilivi podran acollir el 40% de públic de la seva capacitat total
De Jong i Jordan, durant un Sevilla-Barça | Europa Press
El Sevilla-Barça, ajornat
Notícia: El Sevilla-Barça, ajornat
Comparteix
El Consell Superior de l'Esport ha intervingut per solucionar aquest conflicte entre Lliga i RFEF

Comentaris

  1. Icona del comentari de: en fi a setembre 08, 2021 | 08:49
    en fi setembre 08, 2021 | 08:49
    una més del titella del grupo godo bartomeu, així es pot arribar entendre, les imposicions de la marca, en el disseny de la samarreta, els vomitius dissenys dels darrers 4 o 5 anys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa