El Sevilla-Barça, ajornat

El Consell Superior de l'Esport ha intervingut per solucionar aquest conflicte entre Lliga i RFEF

Finalment, el Consell Superior de l’Esport (CSE) ha acabat intervenint per dictaminar l’ajornament del partit entre el Sevilla i el Barça que, en principi, s’havia de disputar el pròxim dissabte 11 de setembre a les 21:00h. A causa dels compromisos internacionals de diversos futbolistes sud-americans, LaLiga havia demanat canviar la data, però la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ho havia impedit. Ara, amb la intervenció del CSE ja es dona aquest tema per tancat. També s’ajornarà el partit entre el Vila-real i l’Alabès.

En un comunicat que el mateix CSE ha compartit a les xarxes socials, s’explica que s’ha donat raó al president de LaLiga, Javier Tebas, que havia demanat una mesura cautelar per ajornar aquests duels. “La resolució és definitiva”, deixa clar el text, el qual signa José Manuel Franco Pardo, president del CSE. En la piulada publicada per aquest organisme es dona la possibilitat a la RFEF per presentar al·legacions i se subratlla que es dona temps als clubs per canviar els seus plans després de conèixer aquesta notícia.

Cal tenir en compte que el Sevilla es veia molt damnificat en aquesta jornada. Tres dels seus futbolistes, tots tres argentins, disputaran un duel el dia abans del partit que estava programat contra el Barça. Són, concretament, els davanters Erik Lamela i Lucas Ocampos i el lateral Marcos Acuña. D’altra banda, els blaugranes també perdien l’uruguaià Ronald Araujo per a aquest enfrontament. D’aquesta manera, tots dos clubs queden satisfets amb la resolució final. D’altra banda, cal destacar que encara no es coneix la data en la qual s’acabarà disputant aquest duel, tot i que es preveu que s’aprofiti algun dimarts o dimecres en què no es jugui ni Champions League, ni Copa, ni altres competicions.

Més informació

Nou comentari