Món Esport
Koeman manifesta el seu desig de triomfar al Barça
  • CA

L’entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, Ronald Koeman, ha concedit tres entrevistes a diaris esportius catalans: Mundo Deportivo, Sport i L’Esportiu. El tècnic blaugrana ha repassat diversos temes de l’actualitat de l’equip i ha donat la seva opinió sobre la situació del conjunt que dirigeix. Malgrat que ha mostrat una versió molt similar en les tres converses, Koeman ha deixat diverses declaracions interessants.

Per una banda, l’entrenador neerlandès ha deixat clar que la seva intenció és triomfar al Barça i poder renovar després d’aquesta temporada: “M’agradaria seguir durant molts més anys i dirigir la nova generació de joves futbolistes del club”. No ha amagat que en algun moment s’ha sentit menystingut per l’entitat culer, però ha agraït les mostres públiques de suport que el president Joan Laporta ha realitzat durant els darrers dies: “S’ha de passar pàgina”.

Ha afirmat que serà un curs “difícil” i que va quedar molt “fotut” després de la marxa de Leo Messi. Tanmateix, també ha assegurat que “tenim una bona plantilla”. S’ha mostrat molt optimista amb el paper que puguin desenvolupar els seus compatriotes Frenkie de Jong i Memphis Depay, però a la vegada ha tornat a mostrar-se crític amb Riqui Puig: “Ha de millorar diverses coses que vam parlar a la pretemporada”. Sobre Samuel Umtiti, ha explicat que ja es troba bé físicament i que és “un gran central”.

Koeman ha volgut mostrar una imatge molt alineada amb les necessitats del Barça. Ha dit ser un “home de club” i ha volgut deixar clar que és molt conscient de la situació econòmica de l’entitat: “He demostrat que sempre vull ajudar el club. Com a entrenador no m’oposaré a vendes que siguin necessàries”. Això sí, ha manifestat que hauria preferit comptar amb Antoine Griezmann per a aquesta temporada.

Finalment, també ha valorat positivament l’ajornament del partit contra el Sevilla, previst en primera instància per al pròxim dissabte 11 de setembre. “Per a nosaltres és millor, perquè tenim el partit contra el Bayern de Munic el dimarts”, ha reconegut. A la vegada, ha dit no tenir por del conjunt bavarès, malgrat que l’últim record, molt recent, és el del 2-8: “No em preocupa perquè és un partit en què podrem demostrar que som bons”.



Més notícies
Joan Laporta, amb la samarreta del clàssic | @JoanLaportaFCB
La relació entre el Barça i Nike penja d’un fil
Notícia: La relació entre el Barça i Nike penja d’un fil
Comparteix
No hi hauria cap contracte signat entre ambdues parts, segons informa EFE
De Jong i Jordan, durant un Sevilla-Barça | Europa Press
El Sevilla-Barça, ajornat
Notícia: El Sevilla-Barça, ajornat
Comparteix
El Consell Superior de l'Esport ha intervingut per solucionar aquest conflicte entre Lliga i RFEF

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a setembre 08, 2021 | 14:30
    No volem inadaptats a Can Barça setembre 08, 2021 | 14:30
    El senyor Koeman que aprengui català o que cardi el camp al seu país
  2. Icona del comentari de: jmm a setembre 08, 2021 | 22:14
    jmm setembre 08, 2021 | 22:14
    ja s'ha rebaixat el sou?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa