Món Esport
Messi s’exhibeix per superar Pelé i emocionar l’Argentina (3-0)
  • CA

L’astre argentí Leo Messi ha tingut la nit somiada amb la seva selecció a l’estadi Monumental Antonio Vespucio Liberti de Buenos Aires. El davanter del París Saint-Germain (PSG) ha liderat l’albiceleste al triomf contra Bolívia en un partit de la lligueta de classificació per al Mundial de Qatar del 2022 amb un hat-trick (3-0). La cita ha estat especialment emotiva perquè era el primer dia que els aficionats argentins podien tornar a veure la seva selecció en directe, cosa que ha provocat que els futbolistes entreguessin la Copa Amèrica, aconseguida el mes de juliol, al seu públic. Messi, com a capità, ha fet els honors.

Abans dels homenatges per la consecució d’aquest trofeu, el millor jugador del món s’ha creat el seu particular homenatge sobre el terreny de joc. Després d’haver aconseguit la Copa Amèrica, els argentins ja havien perdonat el seu pechofrío, però Messi no n’ha tingut prou amb això i s’ha guanyat encara més respecte a la gespa. A la primera meitat ha avançat l’albiceleste amb un gol espectacular, després de regatejar un rival amb molta velocitat, i amb una rosca meravellosa. A la represa ha sentenciat el duel amb una altra diana d’escàndol, la qual ha arribat després d’un retall sensacional a l’interior de l’àrea. El seu tercer gol ha estat de rebot, però ha rubricat un hat-trick històric, gràcies al qual ha superat Pelé i s’ha convertit en el cinquè màxim golejador històric amb una selecció.

El moment de catarsi ha arribat quan el partit ja ha acabat i Messi ha ofert la Copa Amèrica a la seva afició. Amb el Monumental totalment entregat al seu capità, el millor jugador del món no ha pogut reprimir l’emoció i s’ha posat a plorar de forma desconsolada. Messi ha rebut durant molts anys dures crítiques per part dels seus compatriotes i, després de patir molt, ha fet les paus amb l’afició a base de gols i d’un trofeu. Ara, el gran objectiu de l’albiceleste dirigida per Lionel Scaloni és el Mundial de Qatar del 2022.



Més notícies
El logo de la FIFA, en arxiu | Europa Press
La FIFA revolucionarà el futbol de seleccions
Notícia: La FIFA revolucionarà el futbol de seleccions
Comparteix
Vol eliminar les aturades de seleccions i celebrar un Mundial cada dos anys
Cristiano Ronaldo, amb la selecció portuguesa | Europa Press
Cristiano Ronaldo trenca un rècord gairebé impossible de superar
Notícia: Cristiano Ronaldo trenca un rècord gairebé impossible de superar
Comparteix
S'ha convertit en el màxim golejador de seleccions de la història

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa