Món Esport
Cristiano Ronaldo trenca un rècord gairebé impossible de superar
  • CA

El futbolista portuguès Cristiano Ronaldo s’ha convertit en el màxim golejador de qualsevol selecció del món després d’aconseguir un doblet amb la samarreta del combinat de Portugal contra la selecció irlandesa. De fet, a l’Eurocopa CR7 va aconseguir igualar el registre de l’iranià Ali Daei, que durant la dècada dels 90 i dels 2000 va marcar 109 gols. Cristiano va arribar-hi a la fase de grups de la passada competició europea i ara ja l’ha superada i en porta 111.

Malgrat tenir ja 36 anys, el davanter portuguès està vivint un moment dolç de la seva carrera. Ha tornat al Manchester United, la que va ser casa seva entre el 2003 i el 2009, i ara ha aconseguit aquest rècord amb la selecció portuguesa. Sempre ha estat un jugador que ha donat molta importància als títols personals, així que de ben segur que haurà estat una fita molt important per a ell. En qualsevol cas, demostra la grandesa d’aquest futbolista, que, agradi més o agradi menys, es troba a la llista dels millors de la història.

En la clàssica comparació entre Cristiano Ronaldo i Leo Messi, val a dir que el portuguès supera l’argentí sobradament. L’excapità del Barça ha marcat 76 gols amb la selecció argentina i és el quart futbolista que més n’ha aconseguit amb un combinat nacional. Ara bé, amb un gol més superarà els 77 de Pelé amb el Brasil. Tot i això, és gairebé impossible que pugui arribar als 109 d’Ali Daei o que pugui igualar Cristiano.



Més notícies
Miralem Pjanic, en arxiu | Europa Press
Pjanic, al Besiktas
Notícia: Pjanic, al Besiktas
Comparteix
El Barça ha aconseguit trobar sortida al bosnià
Ibai i Piqué, en arxiu | @IbaiLlanos
Gerard Piqué compra un nou equip, aquest com amb Ibai Llanos
Notícia: Gerard Piqué compra un nou equip, aquest com amb Ibai Llanos
Comparteix
Fundaran un club a la Lliga de Videojocs professional

Comentaris

  1. Icona del comentari de: bs a setembre 03, 2021 | 10:20
    bs setembre 03, 2021 | 10:20
    ególatra insuportable, em fa venir basques

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa