Món Esport
Gerard Piqué compra un nou equip, aquest com amb Ibai Llanos
  • CA

El defensa central del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué ha comprat una plaça a la Lliga de Videojocs Professional (LVP), que és la competició més important de l’estat en matèria d’eSports. D’aquesta manera, ha anunciat que fundarà un equip i ho farà juntament amb l’streamer Ibai Llanos. Així doncs, s’inicia una nova col·laboració entre Piqué i Ibai, aquesta més important que totes les altres, ja que ambdós seran propietaris d’un club d’eSports.

Concretament, Ibai i Piqué han comprat la plaça que havia deixat lliure Astralis StormBringers en la categoria de League of Legends, el videojoc més seguit a la LVP. Malgrat que el jugador blaugrana no és cap expert en la matèria, Ibai sí que torna als orígens, ja que el seu èxit va començar com a comentarista d’aquesta competició. En un vídeo que han compartit a les xarxes socials ho han explicat: “Ens vam assabentar que havia quedat una plaça lliure a la LVP i vam creure que era una bona oportunitat, així que ens hem llançat a la piscina”. Han pagat un total de 300.000 euros per poder tenir-hi lloc.

Encara no es coneix cap detall sobre com serà el club d’eSports que fundaran conjuntament, però sí que han dit que es començaran a saber coses durant les pròximes setmanes. “Ho anirem anunciant tot: plantilla, nom, tota la gent que formarà l’equip tècnic. Ens agradaria seguir col·laborant amb la gent de la qual hem adquirit la plaça”, asseguren. A la vegada també han destacat que, a través d’un procés participatiu a les xarxes socials, els seus seguidors podran escollir algunes de les característiques que tindrà el seu nou club. D’aquesta manera, Piqué suma un nou projecte en la seva trajectòria empreserial després d’haver adquirit recentment els drets de la Ligue 1 francesa i de tenir, des de fa temps, el Futbol Club Andorra i la Copa Davis.



Més notícies
Benzema i Mbappé, amb la selecció francesa | Europa Press
El madridisme es llepa les ferides després de la patacada amb Mbappé
Notícia: El madridisme es llepa les ferides després de la patacada amb Mbappé
Comparteix
La premsa de la capital de l'Estat somia amb l'arribada del francès i Haaland l'estiu vinent
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
Piqué serà el primer convidat de la nova temporada de La Sotana
Notícia: Piqué serà el primer convidat de la nova temporada de La Sotana
Comparteix
L'estricta política de comunicació del Barça amb els seus jugadors fa que sigui un fet sense precedents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa