Món Esport
Piqué serà el primer convidat de la nova temporada de La Sotana
  • CA

El futbolista català del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué serà el primer convidat de la nova temporada del podcast La Sotana. Es tracta d’una notícia molt sorprenent, ja que és molt poc habitual veure jugadors del Barça oferint entrevistes a causa de l’estricta política de comunicació del club. A més a més, La Sotana és un programa d’humor i futbol sense filtres d’on poden sortir declaracions que, tretes de context, poden causar polèmica. Això fa que el mèrit d’haver aconseguit la presència de Piqué sigui encara més important.

De fet, en la piulada en la qual s’ha comunicat, els mateixos membres de La Sotana s’han mostrat sorpresos d’aquesta notícia: “Ens acompanyarà Gerard Piqué. No és conya. Nosaltres tampoc no tenim ni idea de què ha passat”. A la mateixa piulada ha respost el futbolista, també en to humorístic, desmentint-ho i, a la vegada, confirmant-ho: “És mentida. No hi aniré. Tinc un sopar el dilluns”.

La Sotana és un dels podcasts més importants en llengua catalana. La barreja de futbol i humor els ha funcionat a la perfecció i no han deixat de créixer des que van començar. La temporada 2018-2019 van estar d’actualitat quan, després de rebre una amenaça de denúncia per part de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu per haver cantat una nadala i altres polèmiques, van ser acomiadats de Betevé. Aleshores van saltar al món del patronatge i és amb aquest format amb el qual han acabat de triomfar. Actualment compten amb gairebé 2.000 patrons i els seus programes acumulen centenars de milers de reproduccions a YouTube. Les seves retransmissions del Barça a Twitch també trenquen rècords pel que fa a vídeos en directe en català. Havien comptat amb convidats de molta importància pel barcelonisme, com el president Joan Laporta, l’expresident Joan Gaspart o el candidat Víctor Font, però portar un jugador del primer equip en un format tan distès com aquest és un fet sense precedents.



Més notícies
Griezmann celebra un gol | FC Barcelona
Tots els detalls de l’últim dia del mercat de fitxatges del Barça
Notícia: Tots els detalls de l’últim dia del mercat de fitxatges del Barça
Comparteix
El club blaugrana ha tancat les darreres operacions de matinada
Ansu Fati, jugador del Barça | FC Barcelona
Ansu Fati pren el relleu de Messi i és el nou ’10’ del Barça
Notícia: Ansu Fati pren el relleu de Messi i és el nou ’10’ del Barça
Comparteix
El jove futbolista de la Masia assumeix aquest repte tan important

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa