Món Esport
Ansu Fati pren el relleu de Messi i és el nou ’10’ del Barça
  • CA

El Futbol Club Barcelona ha anunciat que el jove futbolista format a la Masia Ansu Fati serà el nou jugador que lluirà el dorsal número ’10’ a l’esquena. D’aquesta manera, el davanter guineà assumeix el repte de prendre el relleu de Leo Messi i es converteix, de forma oficial, en la gran il·lusió del barcelonisme per a la pròxima temporada i per al futur. La piulada en la qual el club ha comunicat aquesta decisió ha causat furor entre els culers.

Cal tenir en compte que el dorsal número ’10’ no el tria el jugador o la plantilla, sinó que és el mateix club el que decideix quin futbolista rebrà aquest honor, a la vegada que responsabilitat. Malgrat que Ansu Fati només tingui 18 anys, ha demostrat que la pressió no és que l’afecti positivament, sinó que el reforça. De ben segur que el Barça i el futbolista han acordat aquesta decisió i el jove guineà es veu preparat per assumir aquest rol tan determinant. A més a més, amb el mercat de fitxatges tancat, l’entitat blaugrana ha compartit els dorsals definitius del primer equip de futbol masculí.

Ara bé, a ningú se li escapa que, perquè aquesta comunió entre Ansu Fati i el barcelonisme pugui acabar en un final feliç, les lesions hauran de respectar el jugador. Ja es troba a la recta final de la seva recuperació, però el jove futbolista format a la Masia no trepitja un terreny de joc des del novembre de l’any passat, quan es va trencar el menisc i, a causa de complicacions després de diverses operacions, no ha pogut tornar a entrenar-se amb el grup fins a aquest mes d’agost.

La seva tornada es preveu de forma gairebé immediata. És probable que abans del final de setembre ja pugui tornar a jugar amb el conjunt de Ronald Koeman. El seu retorn és un dels moments més esperats per l’afició culer, que necessita alegries urgentment. En la seva primera temporada al primer equip del Barça, amb 16 anys, va marcar 8 gols en 33 partits, mentre que a la segona, en la qual només va poder disputar 10 duels, va aconseguir 5 dianes. Per tant, la seva aportació està més que contrastada i pot ser una peça fonamental perquè el club lluiti per títols aquest curs.



Més notícies
Griezmann, amb el Barça | Europa Press
De Jong al Barça i Griezmann a l’Atlètic: el final esbojarrat del mercat
Notícia: De Jong al Barça i Griezmann a l’Atlètic: el final esbojarrat del mercat
Comparteix
El club blaugrana s'ha mogut a contrarellotge
Koeman, Agüero i Emerson en un entrenament | Europa Press
Emerson fitxa pel Tottenham
Notícia: Emerson fitxa pel Tottenham
Comparteix
El Barça ingressa 25 milions d'euros per aquest traspàs

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a setembre 01, 2021 | 13:16
    Anònim setembre 01, 2021 | 13:16
    Enhorabona Ansu, la primera bona notícia en molt temps. Ja s'ha abaixat el sou Koeman?
  2. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a setembre 01, 2021 | 21:07
    No volem inadaptats a Can Barça setembre 01, 2021 | 21:07
    A veure si farà com el seu amic Messi que va viure més anys a Catalunya que els que va viure a l'Argentina i no va aprendre a comunicar-se en la llengua del país. El senyor Laporta l'hauria de matricular a un curs de llengua catalana del Consorci per a la Normalització Lingüística

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa