El Futbol Club Barcelona ha comunicat el traspàs d’Emerson Royal al Tottenham Hotspur. El lateral brasiler marxa a canvi de 25 milions d’euros després d’haver jugat només 100 minuts com a blaugrana. El club ha vist amb bons ulls aquesta oferta i ha accelerat aquesta operació durant les darreres hores del mercat de fitxatges, ja que això aporta diners a la caixa del club i rebaixa lleugerament la massa salarial, cosa que amplia el límit del fair play financer.

L’operació de mercat realitzada amb Emerson Royal ha estat molt peculiar. El futbolista brasiler va ser fitxat entre el Barça i el Betis per dotze milions d’euros, pagats a mitges entre els dos clubs, a l’Atletico Mineiro. Va jugar dues temporades a Sevilla i aquest estiu el club blaugrana l’havia adquirit en propietat, pagant la part proporcional a l’equip verd-i-blanc, corresponent a uns catorze milions d’euros. Tanmateix, el jugador no ha acabat d’entusiasmar Ronald Koeman i la secretaria tècnica i poder-lo traspassar a canvi de 25 milions ha estat una operació rodona per al Futbol Club Barcelona.

Aquest moviment canvia l’estructura de la plantilla blaugrana, que contemplava Sergiño Dest, Emerson i Óscar Mingueza en casos especials al lateral dret i Sergi Roberto al mig del camp. Ara, en canvi, Roberto i Mingueza guanyaran molta importància en aquesta posició i el de Reus ja no serà tan contemplat com una opció a l’interior. D’altra banda, cal tenir en compte que al lateral esquerre només hi ha Jordi Alba i el recanvi d’emergència del joveníssim Alejandro Balde. Per tant, algun dels laterals drets també podria jugar en aquesta posició en cas de lesió. Amb el mercat de fitxatges ja conclòs, el Barça no ha trobat cap futbolista per poder donar relleu al veterà lateral de l’Hospitalet.



Més notícies
Ilaix Moriba, amb la samarreta del Leipzig | Red Bull Leipzig
El Barça fa oficial el traspàs d’Ilaix al Leipzig
Notícia: El Barça fa oficial el traspàs d’Ilaix al Leipzig
Comparteix
L'acord s'ha tancat per setze milions d'euros més sis en variables
Griezmann, amb el Barça | Europa Press
De Jong al Barça i Griezmann a l’Atlètic: el final esbojarrat del mercat
Notícia: De Jong al Barça i Griezmann a l’Atlètic: el final esbojarrat del mercat
Comparteix
El club blaugrana s'ha mogut a contrarellotge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa