Món Esport
El Barça fa oficial el traspàs d’Ilaix al Leipzig
  • CA

El Futbol Club Barcelona ha fet oficial el traspàs d’Ilaix Moriba al Red Bull Leipzig alemany per setze milions d’euros més sis en variables. El futbolista de Guinea marxa als 18 anys després de no haver acceptat cap oferta de renovació de les quals havia plantejat la secretaria tècnica del Barça i d’haver forçat la seva sortida. El club blaugrana ha accedit a transferir-lo després que s’hagi arribat al preu que es demanava per ell i per treure-li un rendiment econòmic. L’alternativa hauria estat deixar-lo tot un any sense jugar. A més a més, el Barça també es reserva un 10% d’una futura venda del futbolista.

El comportament d’Ilaix Moriba ha emprenyat el barcelonisme de forma comprensible. Criat a la Masia, no ha tingut cap mena de consideració amb el club que li ho ha donat tot i s’ha mantingut inflexible en les negociacions per renovar. El mateix Ronald Koeman, entrenador del Barça, va explicar que el propi jugador li va dir que preferia els diners a seguir a Barcelona. Segons expliquen diversos mitjans de comunicació, els representants d’Ilaix, incloent-hi el seu pare, han estat els que han forçat el futbolista a tenir aquestes exigències econòmiques i salarials.

Les respostes a la piulada en la qual s’ha fet oficial l’adéu d’Ilaix Moriba s’han omplert de retrets al futbolista guineà. Els culers han volgut mostrar el seu rebuig a aquesta forma de comportar-se i han aprovat la gestió de la secretaria tècnica, ja que treure uns 20 milions d’euros per un jugador que ja no hauria tingut minuts aquesta temporada i que hagués marxat l’estiu vinent s’ha considerat una bona operació.



Més notícies
Rey Manaj, davanter del Barça | Europa Press
El Barça cedeix Rey Manaj
Notícia: El Barça cedeix Rey Manaj
Comparteix
El futbolista albanès jugarà una temporada al Spezia Calcio
Jordi Alba i Sergio Busquets, durant un entrenament | FC Barcelona
Confirmada la rebaixa salarial de Busquets i Alba
Notícia: Confirmada la rebaixa salarial de Busquets i Alba
Comparteix
Tres dels quatre capitans ja han arribat a un acord amb el Barça i només queda Sergi Roberto

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa