Confirmada la rebaixa salarial de Busquets i Alba

Tres dels quatre capitans ja han arribat a un acord amb el Barça i només queda Sergi Roberto

Els capitans del Futbol Club Barcelona Sergio Busquets i Jordi Alba han acceptat la rebaixa salarial proposada pel club. Gràcies a aquest acord, el Barça podrà inscriure el davanter argentí Sergio Kun Agüero i podrà ampliar el límit del fair play financer. Malgrat que el club no ho ha fet oficial, El Món ha confirmat que la reducció salarial és del 25% i a la vegada també han diferit el pagament del 60% del seu sou durant les pròximes temporades.

D’aquesta manera, Alba i Busquets han seguit els passos de Gerard Piqué, però encara queda saber què passarà amb Sergi Roberto. El cas del jugador de Reus és més complicat, ja que ell finalitza contracte aquest curs i s’està estudiant la possibilitat de renovar-lo. Tanmateix, el Barça li vol reduir el sou en un 40% i Roberto no està disposat a arribar a aquesta quantitat, que considera massa baixa. Malgrat que té ofertes, el futbolista de la Masia vol seguir negociant amb l’entitat culer, ja que la seva prioritat és continuar al club on ha jugat tota la seva vida.

Un cop tots els capitans del Barça hagin fet aquest pas endavant, serà el torn d’altres jugadors de la plantilla amb un sou elevat i fins i tot desorbitat al dia d’avui, tenint en compte la situació econòmica del club i el seu rendiment. Samuel Umtiti, que s’ha negat a marxar de Barcelona, podria fer aquest gest, mentre que també es preveu que la secretaria tècnica parli amb futbolistes com Antoine Griezmann, Ousmane Dembélé o Miralem Pjanic.

Més informació

Comentaris

    Vendetta Agost 31, 2021 9:06 pm
    Akets ejpanyoletes al carrer, ke els pagui la seva merda de seleccio

Nou comentari