Món Esport
Revelades les sorprenents xifres del fitxatge de Cristiano Ronaldo
  • CA

Cristiano Ronaldo va ser el gran protagonista del mercat de fitxatges durant la setmana passada. El davanter de Madeira va abandonar la Juventus de Torí i va fitxar pel Manchester United en una operació històrica que significava el retorn del portuguès al club on va saltar a la fama i on va jugar entre el 2003 i el 2009. En primera instància, però, les xifres d’aquesta operació van quedar ocultes i la Juventus les ha fet oficials una setmana més tard.

Malgrat que en un primer moment es parlava d’una oferta d’uns 25 o 30 milions d’euros, el club italià ha revelat que finalment només va costar 15 milions d’euros al Manchester United. A més a més, aquests diners no els rebran de cop, sinó que el pagament s’ha distribuït en un marge de cinc anys. Això sí, la Juventus podria rebre fins a 8 milions més en variables depenent del rendiment de CR7. L’entitat de Torí ha buscat aquesta sortida a la desesperada, ja que el jugador volia marxar de totes totes i finalitzava contracte el curs vinent.

Cal tenir en compte que, malgrat els seus 36 anys, Cristiano Ronaldo encara està valorat en 45 milions d’euros segons el portal digital Transfermarkt. A més a més, sempre s’havia tractat d’un jugador que movia molts diners en totes les operacions en les quals s’havia vist involucrat. El primer cop que el Manchester United el fa va fitxar, de l’Sporting de Portugal, va pagar 19 milions d’euros. El 2009 el Reial Madrid va abonar fins a 94 milions per ell, convertint-se així durant una època en el fitxatge més car de la Lliga i trencant el rècord que el mateix club blanc havia establert amb Zinédine Zidane. Quan la Juventus el va adquirir del Madrid, va pagar 117 milions d’euros, cosa que suposa, amb moltíssima diferència, el fitxatge més car de la Serie A. Ara, en canvi, el total s’ha quedat entre els 15 i els 23 milions.



Més notícies
Cédric Bakambu, amb la selecció del Congo | Europa Press
El Barça té tres opcions sobre la taula per incorporar un nou davanter
Notícia: El Barça té tres opcions sobre la taula per incorporar un nou davanter
Comparteix
El club estudia la incorporació d'Edinson Cavani, Joao Félix o Cedric Bakambu
Nasser Al-Khelaifi, amb Florentino Pérez | Europa Press
Florentino es venja del PSG i inicia una guerra perillosa pel Madrid
Notícia: Florentino es venja del PSG i inicia una guerra perillosa pel Madrid
Comparteix
El president merengue torna a l'ofensiva després d'abandonar les negociacions per Mbappé

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa