Món Esport
El Barça té tres opcions sobre la taula per incorporar un nou davanter
  • CA

Durant les darreres hores del mercat de fitxatges el Futbol Club Barcelona ha aconseguit trobar sortida a Emerson Royal, Ilaix Moriba i Rey Manaj. Entre aquests tres jugadors, l’entitat blaugrana sumarà uns 50 milions d’euros a la caixa i rebaixarà lleugerament la massa salarial del primer equip de futbol masculí. És per això que, amb una mica més de marge de maniobra, l’entrenador Ronald Koeman demana el fitxatge d’un davanter centre, ja que considera que amb el Kun Agüero, lesionat, i Martin Braithwaite, que no té qualitat pel Barça, no en té prou.

Malgrat que el club considera que és molt poc probable que cap ariet pugui acabar arribant a Barcelona, la secretaria tècnica ha fet cas de les demandes del tècnic neerlandès i està treballant a contrarellotge el darrer dia del mercat de fitxatges per intentar incorporar un davanter centre. El Barça, segons han avançat diversos mitjans, estudia tres possibles noms.

El primer nom destacat és el d’Edinson Cavani. El davanter uruguaià, de 34 anys, ha vist com l’arribada de Cristiano Ronaldo al Manchester United el deixava sense lloc i és per això que ha estat ofert al Barça. Tanmateix, les pretensions salarials de Cavani fan que la seva arribada al club blaugrana ja hagi estat descartada de forma gairebé total.

El Barça també ha intentat reactivar les converses amb l’Atlètic de Madrid per incorporar Joao Félix. El club hauria intentat fer-ho de dues formes: o amb una cessió o amb un intercanvi amb Antoine Griezmann. L’equip matalasser, però, ja hauria respost negativament a aquesta oferta i seria molt improbable que hi hagués una sorpresa d’última hora en aquesta direcció.

Finalment, l’opció més modesta i menys ambiciosa és la del fitxatge del davanter francès Cédric Bakambu. Malgrat que es va donar a conèixer al futbol europeu a través del Vila-real, actualment juga a la Xina. El seu preu seria molt reduït, ja que finalitza contracte amb el Beijing Sinobo Guoan el pròxim mes de desembre.



Més notícies
Rey Manaj, davanter del Barça | Europa Press
El Barça cedeix Rey Manaj
Notícia: El Barça cedeix Rey Manaj
Comparteix
El futbolista albanès jugarà una temporada al Spezia Calcio
Nasser Al-Khelaifi, amb Florentino Pérez | Europa Press
Florentino es venja del PSG i inicia una guerra perillosa pel Madrid
Notícia: Florentino es venja del PSG i inicia una guerra perillosa pel Madrid
Comparteix
El president merengue torna a l'ofensiva després d'abandonar les negociacions per Mbappé

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa