Món Esport
Florentino es venja del PSG i inicia una guerra perillosa pel Madrid
  • CA
agraph -->

A Florentino Pérez, president del Reial Madrid, li ha passat una cosa que no li ha passat gairebé mai en la seva trajectòria com a empresari i com a màxim dirigent del club blanc: ha fracassat en una negociació. El París Saint-Germain (PSG) ha rebutjat totes les seves ofertes pel davanter francès Kylian Mbappé i Florentino s’ha acabat retirant de les negociacions, ja que la postura del club qatarià, totalment enrocada, ha estat impossible de canviar pel president merengue.

Ara bé, un moviment totalment immediat a l’abandonament de les negociacions per part de Florentino Pérez s’ha llegit com una venjança al PSG. Des de fa temps, el club francès i el Reial Madrid estaven interessats en el fitxatge del migcampista nascut a Angola Eduardo Camavinga, que fins ara jugava al Rennes de la Ligue 1. Ambdós equips estaven esperant a l’any 2022 per moure fitxa, ja que és quan finalitzava contracte, però el club blanc s’ha avançat.

Camavinga, durant un partit del Rennes | Europa Press
Camavinga, durant un partit del Rennes | Europa Press

D’aquesta manera, segons han avançat diversos mitjans de Madrid i s’ha acabat fent oficial unes hores més tard, Florentino Pérez ha lligat el fitxatge d’Eduardo Camavinga per uns 45 milions d’euros després d’haver sabut que seria impossible l’arribada de Kylian Mbappé. Així, el PSG ja no tindrà la possibilitat de lluitar de tu a tu amb el Reial Madrid el pròxim estiu i es queda sense aquesta promesa del futbol europeu. Malgrat que no té res a veure Camavinga amb Mbappé, sí que és cert que aquest moviment pot posar de mal humor els propietaris del club parisenc, ja que anaven darrere d’aquest jugador des de feia temps.

Tot i això, entrar en una guerra amb el PSG no li ha sortit mai bé a ningú. El clar exemple és el Futbol Club Barcelona, que quan l’estiu del 2017 va estar a punt de fitxar Marco Verratti, va veure com, pocs mesos després, el club qatarià s’enduia Neymar Jr. pagant la clàusula de rescissió. Des d’aleshores, cap intent del Barça d’incorporar jugadors del PSG ha funcionat. És més, els francesos també han fitxat Leo Messi de forma gratuïta i Rafinha Alcántara per un preu ridícul, aprofitant moments de debilitat del club blaugrana.



Més notícies
Mbappé durant un partit amb el PSG | Europa Press
Cop duríssim per al madridisme: Florentino renuncia a Mbappé
Notícia: Cop duríssim per al madridisme: Florentino renuncia a Mbappé
Comparteix
El club blanc haurà d'esperar a l'estiu vinent
Mbappé celebra un gol amb Neymar | Europa Press
La premsa de Madrid embogeix i esclata contra Mbappé
Notícia: La premsa de Madrid embogeix i esclata contra Mbappé
Comparteix
L'arribada del futbolista francès al club blanc és cada cop més complicada

Comentaris

  1. Icona del comentari de: LoPep a agost 31, 2021 | 13:03
    LoPep agost 31, 2021 | 13:03
    Segur que tot plegat era un muntatge, i que el Camavinga enguany més Mbappé l'any vinent era el pla. Que els del RM facin veure que ofereixen 180M i els del PSG facin veure que hi renuncien és per orgull. Quant al Rafinha, treure'n 1€ és treure'n 1€ més del que val.
  2. Icona del comentari de: JordiP a agost 31, 2021 | 19:07
    JordiP agost 31, 2021 | 19:07
    Ara començarà la premsa madridista a dir pestas de Mbappé: que no és tan bo, que sirt de nit, que fuma d'amagatotis, que té dues querides, que juga al póquer, etc. etc. La guineu, quan no les pot haver, diu que són verdes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa