El Futbol Club Barcelona ha cedit el davanter albanès Rey Manaj al Spezia Calcio de la Serie A italiana, segons ha avançat el diari Sport i ha fet oficial l’entitat blaugrana unes hores més tard. El futbolista hi jugarà durant la temporada 2021-2022 en qualitat de cedit i el Barça rebrà 300.000 d’euros a canvi. Un cop finalitzi el curs, el club italià tindrà la possibilitat d’incorporar el jugador per 2,7 milions d’euros. D’aquesta manera, l’equip culer continua accelerant l’operació sortida.

Rey Manaj va jugar al filial del Barça durant la temporada passada, la 2020-2021, i va ser una peça important per dur l’equip fins al play-off d’ascens. Va marcar 16 gols en 31 partits. Aquest estiu ha disputat la pretemporada amb el primer equip i ha deixat molt bones sensacions. Això ha provocat que anés convocat als primers partits de Lliga i que el Barça ja no busqués un traspàs, sinó una cessió. Tanmateix, tampoc ha demostrat prou per quedar-se sota les ordres de Ronald Koeman.

El tècnic neerlandès continua demanant un davanter centre de garanties. Amb la lesió del Kun Agüero i les darreres actuacions pèssimes de Martin Braithwaite, Koeman considera que necessita un ariet clàssic. Només queda un dia per tancar el mercat de fitxatges, així que és molt difícil que el club el pugui incorporar. Ha sonat el nom d’Edinson Cavani, que amb l’arribada de Cristiano Ronaldo veu que no tindrà minuts al Manchester United, però el futbolista demana un sou inassumible pel Barça. Seria sorprenent que el club blaugrana pogués incorporar un davanter centre en aquestes últimes hores del mercat, però amb les sortides d’Emerson Royal al Tottenham Hotspur i Ilaix Moriba al Red Bull Leipzig encara hi ha alguna opció.



Més notícies
Ilaix Moriba, durant un partit | Europa Press
El Leipzig accedeix a pagar el que el Barça demana per Ilaix
Notícia: El Leipzig accedeix a pagar el que el Barça demana per Ilaix
Comparteix
El traspàs del jugador de la Masia al club alemany és imminent
Emerson celebra un gol amb els seus companys | FC Barcelona
El Barça, a un pas de vendre Emerson per un preu estratosfèric
Notícia: El Barça, a un pas de vendre Emerson per un preu estratosfèric
Comparteix
Segons el diari Sport, el club blaugrana es trobaria en negociacions avançades amb el Tottenham

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JMMR a agost 31, 2021 | 13:07
    JMMR agost 31, 2021 | 13:07
    Quant s'ha rebaixat el sou Koeman?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa