El Leipzig accedeix a pagar el que el Barça demana per Ilaix

El traspàs del jugador de la Masia al club alemany és imminent

Ilaix Moriba ha estat un gran problema per al Futbol Club Barcelona des que a inicis d’estiu no va acceptar l’oferta de renovació que se li plantejava des de l’àrea esportiva. El migcampista blaugrana format a la Masia i els seus representants, incloent-hi el seu pare, demanaven una quantitat de diners que no era assumible pel club, tracant-se d’un futbolista jove, en etapa de formació i sense haver demostrat cap qualitat extraordinàriament destacada. És per això que des d’aleshores el jugador ha estat apartat al Juvenil B i l’entitat blaugrana li ha buscat una sortida en forma de traspàs, ja que la temporada que ve finalitza contracte i l’alternativa era deixar-lo un any sencer sense jugar.

Des del club es van mostrar molt sorpresos quan es van adonar que Ilaix Moriba es trobava en un estat avançat de negociació amb el Red Bull Leipzig des d’abans que rebutgés l’oferta de renovació. És per això que creuen que el futbolista ja ho tenia tot parlat amb el club alemany des de fa temps, el qual li fa una oferta salarial desorbitada. Ara bé, el Leipzig només oferia sis milions d’euros per ell, mentre que el Barça en demanava entre quinze i vint. El Tottenham Hotspur es va apropar a aquesta xifra, però Ilaix va rebutjar aquesta opció, així que al conjunt alemany no li ha quedat cap altre remei que arribar a aquesta quantitat de diners.

Així doncs, segons informa Esport 3, el Barça ja hauria tancat un acord amb el Red Bull Leipzig per traspassar Ilaix Moriba a canvi d’una xifra entre els quinze i els vint milions d’euros. Quan queden menys de 48 hores pel tancament del mercat de fitxatges d’estiu, s’espera que la marxa d’Ilaix del Camp Nou es faci oficial durant les pròximes hores. De fet, i sempre segons Esport 3, el jove jugador ja tindria permís del club per marxar a Alemanya, on passaria la revisió mèdica de seguida. D’aquesta manera es posarà el punt final a l’etapa d’Ilaix al Barça.

Més informació

Comentaris

    Victor Agost 30, 2021 10:11 pm
    Bon Vent.

Nou comentari