Món Esport
El madridisme es llepa les ferides després de la patacada amb Mbappé
  • CA

El final del mercat de fitxatges d’estiu del 2021 ha estat molt traumàtic per al madridisme. El president Florentino Pérez va realitzar una gran ofensiva contra el París Saint-Germain (PSG) per poder incorporar l’astre francès Kylian Mbappé al Reial Madrid. Les seves ofertes van ser multimilionàries i la gran majoria d’aficionats merengues per donar per feta l’arribada del davanter parisenc. Tanmateix, el PSG es va mantenir ferm i no va mostrar cap intenció de deixar-lo escapar. Malgrat que Florentino va anar pujant les ofertes, els propietaris qatarians del club francès no van voler renunciar a la seva estrella i Mbappé s’ha quedat a la seva ciutat natal.

Ara bé, el contracte del davanter finalitza l’estiu vinent, així que podrà marxar lliure al club que vulgui. Malgrat que el PSG li està posant sobre la taula uns contractes molt suculents, Mbappé no n’està acceptant cap, així que és probable que el Reial Madrid el pugui pescar gratuïtament d’aquí a un any. De fet, tota la premsa de la capital estatal dona per feta la seva arribada i Florentino Pérez està quedant com un heroi, ja que el podrà incorporar sense pagar els 220 milions d’euros que el PSG ha demanat durant aquest estiu.

A més a més, avui es pot llegir al diari Marca que la intenció del club blanc és culminar un estiu de galàctics l’any 2022, ja que amb els diners que el Reial Madrid s’està estalviant per Mbappé, també volen presentar una oferta al Borussia Dortmund alemany pel davanter noruec Erling Braut Haaland. “Dos al preu d’un”, assegura el diari madrileny. D’aquesta manera, els madridistes, especialistes en sortir victoriosos de totes les situacions passi el que passi, ja estan trobant la part positiva a la no arribada de Mbappé d’aquest estiu. Sigui com sigui, la il·lusió de poder comptar amb ell aquesta temporada s’ha esfumat i al final no estan fent res més que llepar-se les ferides.



Més notícies
Fotografia del Camp Nou | FC Barcelona
L’aforament dels estadis s’amplia al 60%
Notícia: L’aforament dels estadis s’amplia al 60%
Comparteix
Sanitat també ha autoritzat que els pavellons es puguin omplir en un 40%
Pjanic, durant un entrenament | FC Barcelona
Pjanic podria abandonar el Barça durant les pròximes setmanes
Notícia: Pjanic podria abandonar el Barça durant les pròximes setmanes
Comparteix
El club i el jugador busquen una sortida a la lliga turca o russa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa