Món Esport
L’aforament dels estadis s’amplia al 60%
  • CA

L’aforament dels estadis de les lligues professionals de futbol de l’Estat espanyol s’ha ampliat fins al 60% de la seva capacitat màxima. Així ho ha decidit el Consell Interterritorial de Sanitat, segons ha avançat el diari El País. A més a més, els pavellons de la Lliga ACB de bàsquet també podran comptar amb més públic, arribant fins al 40%. D’aquesta manera es va tornant lentament a la normalitat en el món de l’esport pel que fa a l’entrada d’aficionats als grans esdeveniments.

Cal recordar que fins ara els estadis de futbol només podien comptar amb el 40% del seu aforament total, cosa que havia deixat imatges molt curioses, com un Camp Nou amb les graderies plenes de clapes. Ara, amb el 60% ja es començarà a veure una imatge més habitual, ja que podran entrar, aproximadament, unes 60.000 persones a l’estadi del Futbol Club Barcelona. De la mateixa manera, el RCDE Stadium i Montilivi, els camps de l’Espanyol i el Girona respectivament, també es veuran afectats per aquesta nova normativa.

Aquestes mesures entraran en vigor a partir d’aquest mes de setembre i tindran vigència fins a finals de mes, quan es tornaran a revisar. Si la pandèmia continua sota control i el ritme de vacunació continua augmentant, l’aforament dels estadis es podria veure ampliat de nou. Cal tenir en compte que els ingressos per taquillatge són una part fonamental dels beneficis dels clubs de bàsquet i futbol. La Lliga es troba en una situació ruïnosa. Per exemple, ha estat la gran competició europea que menys diners ha gastat en aquest mercat de fitxatges. Aquestes noves mesures ajudaran a millorar, lleugerament, aquesta circumstància.



Més notícies
Pjanic, durant un entrenament | FC Barcelona
Pjanic podria abandonar el Barça durant les pròximes setmanes
Notícia: Pjanic podria abandonar el Barça durant les pròximes setmanes
Comparteix
El club i el jugador busquen una sortida a la lliga turca o russa
Laporta i Koeman | FC Barcelona
Les condicions que posa el Barça a Koeman per poder-lo renovar
Notícia: Les condicions que posa el Barça a Koeman per poder-lo renovar
Comparteix
El club treballa en l'ampliació de contracte del tècnic neerlandès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa