Món Esport
Pjanic podria abandonar el Barça durant les pròximes setmanes
  • CA

La majoria de les lligues europees ja han donat per tancat el mercat de fitxatges d’estiu. Tanmateix, algunes competicions, com la russa o la turca, encara mantenen oberta la porta a poder incorporar futbolistes als seus clubs. És per això que el Futbol Club Barcelona està contemplant de forma molt seriosa aquesta opció per poder-se desprendre del migcampista bosnià Miralem Pjanic, que no té lloc a l’equip i està descartat per l’entrenador Ronald Koeman.

Segons informa el diari Sport, tant el jugador com el club veuen aquesta possibilitat amb molt bons ulls. Pjanic sap que no tindrà minuts i el Barça podria alleugerir la massa salarial significativament amb la seva sortida. Cal tenir en compte, però, que les aspiracions econòmiques del futbolista són molt elevades i serà complicat trobar-li algun equip de destí. Tot i això, sí que és cert que en aquestes lligues emergents es mouen unes quantitats de diners interessants en matèria de salaris i això podria acabar interessant el jugador. Fins al moment, però, encara no es parla de cap club concret que el vulgui incorporar.

El Barça va fitxar Pjanic de la Juventus de Torí l’estiu passat a canvi de 60 milions d’euros. Va arribar amb el cartell d’estrella europea, però a Catalunya ha estat més aviat un estrellat. El club blaugrana li ha buscat una sortida durant tot el mercat de fitxatges i ell mateix ha reconegut que volia tornar a la Juventus, però ha preferit quedar-se a Barcelona amb el sou actual. Els dos primers partits de Lliga no va anar ni convocat i al tercer no va sortir ni a escalfar-se. La temporada passada va participar en 30 duels, però en la gran majoria ho va fer com a suplent. De fet, en competició domèstica només va ser titular en cinc ocasions.



Més notícies
Laporta i Koeman | FC Barcelona
Les condicions que posa el Barça a Koeman per poder-lo renovar
Notícia: Les condicions que posa el Barça a Koeman per poder-lo renovar
Comparteix
El club treballa en l'ampliació de contracte del tècnic neerlandès
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
Piqué serà el primer convidat de la nova temporada de La Sotana
Notícia: Piqué serà el primer convidat de la nova temporada de La Sotana
Comparteix
L'estricta política de comunicació del Barça amb els seus jugadors fa que sigui un fet sense precedents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa