Món Esport
Les condicions que posa el Barça a Koeman per poder-lo renovar
  • CA

El Futbol Club Barcelona treballa en la renovació del tècnic neerlandès del primer equip masculí, Ronald Koeman, per una temporada més. L’entrenador blaugrana finalitza contracte el pròxim estiu i la secretaria tècnica està ideant la manera de poder-lo lligar si culmina la temporada de forma exitosa. Així doncs, segons informa Esport 3, el club està treballant en una fórmula per plantejar-li una oferta de renovació que no s’apliqui de forma immediata, sinó que depengui del compliment d’uns objectius.

D’aquesta manera, Koeman hauria de reunir una sèrie de condicions per poder continuar una temporada més al capdavant del primer equip del Barça. Per una banda, el tècnic neerlandès tindrà objectius en les tres competicions que disputa el conjunt culer. És a dir, com més lluny arribi a la Copa i a la Champions League i com més ben classificat acabi a la Lliga, més opcions tindrà de renovar.

Ara bé, la junta directiva, encapçalada pel president Joan Laporta, també està preocupada per l’estil de joc i els valors del club i això també quedarà reflectit en aquesta oferta de renovació. Així doncs, Koeman haurà de fer jugar futbolistes de la Masia per poder satisfer els desitjos de l’entitat culer. Riqui Puig, Nico González o Gavi hauran de tenir minuts si vol continuar un curs més. A més a més, el club també li hauria demanat, sempre segons Esport 3, que se li doni una nova oportunitat al central francès Samuel Umtiti. Com el mateix Laporta va dir en roda de premsa, el defensa blaugrana ha fet un treball important a la pretemporada per poder tornar a assemblar-se al jugador que va ser en un passat. El club considera que, si es refà de les lesions, podrà ser una bona alternativa a l’eix de la defensa.



Més notícies
Griezmann celebra un gol | FC Barcelona
Tots els detalls de l’últim dia del mercat de fitxatges del Barça
Notícia: Tots els detalls de l’últim dia del mercat de fitxatges del Barça
Comparteix
El club blaugrana ha tancat les darreres operacions de matinada
Jordi Alba i Sergio Busquets, durant un entrenament | FC Barcelona
Confirmada la rebaixa salarial de Busquets i Alba
Notícia: Confirmada la rebaixa salarial de Busquets i Alba
Comparteix
Tres dels quatre capitans ja han arribat a un acord amb el Barça i només queda Sergi Roberto

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a setembre 01, 2021 | 21:02
    No volem inadaptats a Can Barça setembre 01, 2021 | 21:02
    Una condició que haurien de posar al senyor Koeman per renovar-li el contracte és que segueixi un curs de llengua catalana del Consorci per a la Normalització Lingüística i deixi de ser un inadaptat si és que pretén continuar a Catalunya
  2. Icona del comentari de: JMMR a setembre 03, 2021 | 17:42
    JMMR setembre 03, 2021 | 17:42
    ja s'ha rebaixat el seu sou?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa