Koeman torna a ser molt contundent contra Laporta: “Parla massa”

"Gràcies a mi, aquest club té futur", ha assegurat el tècnic neerlandès

L’entrenador neerlandès del Futbol Club Barcelona, Ronald Koeman, és una persona que no té pèls a la llengua a l’hora de parlar amb la premsa, sobretot quan es tracta de mitjans dels Països Baixos. En una entrevista a la televisió NOS ha tornat a protagonitzar unes declaracions sorprenentment contundents contra el president de l’entitat blaugrana, Joan Laporta: “Parla massa”.

D’aquesta forma ha tornat a criticar que es filtressin unes converses entre Laporta i Koeman ara fa uns dies: “La setmana passada va ocórrer una cosa que no està bé. Va suggerir davant dels mitjans de comunicació que l’entrenador no tenia tot el poder. Parla massa i no és prudent en algunes ocasions”. Ha assegurat que “coses com aquestes no poden passar a la premsa” i que “s’han de quedar en privat”. Tanmateix sí que ha aplaudit el “compromís” de Laporta i ha destacat que “la meva relació amb ell ha millorat”. A la vegada, ha volgut deixar clar que nota que té el suport de tot el club: “El president, els jugadors, el personal i els membres de la junta han estat darrere meu”.

Koeman ha tornat a insistir en què vol triomfar al Barça i quedar-s’hi durant molts anys. Ha volgut treure pit i ha arribat a l’extrem d’afirmar que “gràcies a mi, aquest club té futur”. Això sí, ha volgut matisar les seves paraules i ha subratllat que ara no és el moment d’esperar grans coses d’aquest equip: “Falten dos anys per poder competir contra equips com el Manchester City o el Chelsea. És el moment dels joves, se’ls hi ha de donar una oportunitat”. Finalment, ha deixat una pregunta oberta força inquietant: “Podrem recuperar el nivell per tornar a guanyar la Champions i ser el millor equip de la Lliga durant diversos anys?”.

Més informació

Comentaris

  Louis-Antoine Ranvier Setembre 13, 2021 1:51 pm
  a aquest se l´hi ha desmielinitzat la neurona funcional que li quedava.
  Josep Maria Miquel Setembre 13, 2021 2:40 pm
  Dimissió
  ton c. Setembre 15, 2021 8:12 pm
  En Laporta potser sí que parla massa, però vosté és molt limitat com a entrenador, mentre no aparti les vaques sagrades, Piqué, Busquets, etc, que ja no s' aguantant els pets i donguem protagonisme als joves,i d' aquì a dós anys tindrem un equip amb carà i ulls,be vosté que diu que Laporta parla massa,apliquis la medeci na

Nou comentari