Laporta carrega contra Tebas

El president del Barça ha contestat les paraules del seu homòleg a LaLiga

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha contestat unes declaracions del president de LaLiga, Javier Tebas, les quals han estat molt polèmiques. Tebas assegurava que el Barça estava “segrestat” per Florentino Pérez, president del Reial Madrid, i posava en dubte la tasca de Laporta, a la vegada que deia que la marxa de Leo Messi es podria haver impedit si feia cas del que li proposava ell mateix. Ara bé, el màxim dirigent del club blaugrana no ha dubtat en contestar les paraules de Tebas i ha estat molt dur amb ell.

“Tebas té una obsessió malaltissa amb el Barça”, afirma Laporta, “les seves declaracions són impròpies d’un president de LaLiga”. El president blaugrana ha utilitzat els micròfons del club per dirigir-se a Tebas i avisar-lo: “Els culers ja et coneixem”. A més a més, ha volgut deixar clar que, per part seva, té la mà estesa al president de LaLiga: “Nosaltres sempre busquem la concòrdia i l’enteniment, però ell, en canvi, el conflicte i l’enfrontament”.

A més a més, Laporta també ha respost directament a l’acusació sobre l’adeu de Leo Messi: “Tebas ha estat el principal actor de la marxa de Messi. Vol ser més papista que el Papa amb el fair play financer i això s’ho hauria de fer mirar, perquè les altres lligues europees han estat més flexibles i els clubs han pogut mantenir els seus futbolistes més importants”. De la mateixa manera que va explicar en el moment en què el millor jugador del món va abandonar el club blaugrana, Laporta ha subratllat que la proposta de Tebas per poder mantenir Messi suposava “hipotecar els drets televisius del Barça durant 50 anys”. D’aquesta manera, el president blaugrana manté el discurs que cap jugador, president o entrenador serà més que el club i que el Barça sempre estarà per sobre de tot.

Més informació

Comentaris

  JMMR Setembre 13, 2021 2:32 pm
  Plega palanganero!
  Té tota la raó Setembre 13, 2021 3:10 pm
  El tebas és un falangista i un madridista declarat, i sempre farà l'impossible per perjudicar el FC BARCELONA
  Josep Setembre 14, 2021 7:41 am
  Vas mentir amb Beckam i has mentit amb Messi.

Nou comentari