Món Esport
Tebas: “El Barça està segrestat per Florentino Pérez i el madridisme”
  • CA
agraph -->

El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, ha repassat l’actualitat del futbol en una entrevista al diari Sport. L’advocat ha donat el seu punt de vista sobre dos dels temes que han marcat l’agenda del Barça durant els darrers mesos. És el cas de la marxa de Messi i la negativa blaugrana a acceptar l’acord entre la Lliga i el fons d’inversió CVC.

D’entrada, Tebas no es creu les explicacions de Joan Laporta, president del Barça, sobre l’adéu de Messi: “El motiu de la marxa de Messi no és econòmic. Si fos així, es podria haver evitat. Veurem la causa real quan el Barça faci públiques les xifres de la pròxima temporada”.

El comunicat oficial de la sortida de l’argentí de Barcelona va arribar un dia després que l’entitat culer renunciés a acceptat l’acord entre la Lliga i CVC. Aquesta operació hauria permès al Barça rebre uns 250 milions d’euros a canvi d’ingressar menys diners pels drets televisius durant els següents 50 anys. Tebas assegura que el president blaugrana va estar a favor d’aquest acord: “Laporta s’havia donat la mà amb Messi perquè havia acceptat l’oferta de CVC. Va estar a favor durant un mes. Fins i tot, em va trucar dues vegades per accelerar l’operació perquè Messi estava nerviós”.

El president de la Lliga considera que la decisió del Barça de renunciar a aquesta operació no va ser de Joan Laporta: “Ho va decidir Ferran Reverter (CEO del Barça) i crec que està vinculada a l’entorn de la Superlliga i el Reial Madrid”. Javier Tebas s’ha mostrat molt crític amb aquest directiu blaugrana: “Ferran Reverter no està capacitat per prendre decisions capitals per futur econòmic i polític del Barça”.

L’advocat considera que la directiva culer s’ha vist influenciada en aquesta decisió i algunes altres des de la capital d’Espanya: “El Reial Madrid sempre vota en contra meva en les assemblees de la Lliga i el Barça també. I Joan Laporta estava a favor de l’acord amb CVC fins que el Madrid va dir que no“. Tebas llença una crítica molt dura al club blaugrana: “El Barça està segrestat psicològicament per Florentino Pérez i el madridisme, com un complex d’inferioritat”.

Per acabar, el president de la Lliga acusa Laporta d’haver manipulat els pressupostos del club per imputar pèrdues a Bartomeu: “El Barça ha avançat totes les amortitzacions de l’any vinent a aquest curs i, per tant, s’han anticipat pèrdues”. Tebas avisa que aquesta maniobra ja la va utilitzar el president del Barça durant la seva primera legislatura: “Laporta va carregar les pèrdues a Gaspart quan va arribar a la presidència l’any 2003. Un grup de socis el va dur davant la justícia i va haver d’avalar les pèrdues”.



Més notícies
Dani Olmo durant un partit amb el Leipzig | RB Leipzig
Joan Laporta ja tindria en ment el seu pròxim fitxatge
Notícia: Joan Laporta ja tindria en ment el seu pròxim fitxatge
Comparteix
La directiva del Barça pensa en Dani Olmo per reforçar l'equip a l'hivern
Memphis celebra un gol | FC Barcelona
Memphis Depay felicita la Diada amb la foto d’una estelada
Notícia: Memphis Depay felicita la Diada amb la foto d’una estelada
Comparteix
L'holandès ha protagonitzat la felicitació de l'11 de setembre més inesperada

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Guaita-que-fan-ara a setembre 12, 2021 | 13:51
    Guaita-que-fan-ara setembre 12, 2021 | 13:51
    I tu no cal que diguis qui t'ha segrestat noi de la mare (que et va parir) ? ja fa temps que t'has tret la carota de carnaval

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa