Món Esport
Joan Laporta ja tindria en ment el seu pròxim fitxatge
  • CA

El Barça està immers en un procés de reestructuració del seu primer equip després d’un estiu molt mogut. El club blaugrana ha vist marxar al millor jugador de la seva història, Leo Messi, i a un dels davanters titulars de les dues darreres temporades, Antoine Griezmann. Ara, l’objectiu del president culer, Joan Laporta, és continuar amb una remodelació que ja ha començat aquest estiu amb l’arribada de jugadors com Memphis Depay i Èric Garcia.

El Barcelona ha fet quatre fitxatges aquest estiu. A banda dels dos futbolistes ja esmentats, també van arribar a la Ciutat Comtal el ‘Kun’ Agüero i Emerson Royal, que ha marxat al Tottenham. Ara, sembla que Joan Laporta i el seu director esportiu, Mateu Alemany, ja saben quin és el seu pròxim objectiu al mercat de fitxatges. És tracta de Dani Olmo, jugador del Red Bull Leipzig que va formar part de La Masia fins que era cadet. Llavors, va marxar al Dinamo Zàgreb croat.

El mateix jugador ha reconegut en una entrevista al diari alemany Süddeutsche Zeitung, que el Barça va voler fitxar-lo el passat 31 d’agost, l’últim dia del mercat d’estiu. El futbolista ha assegurat que “no hi va haver temps ni per pensar en un traspàs. Tot va anar molt ràpidament”. La manca de temps per gestionar l’operació va impedir que el migcampista acabés vestint la samarreta blaugrana. No obstant això, la directiva culer tindria previst tornar a intentar la incorporació de Dani Olmo al mes de gener.

Oriol Domènech ha assegurat a Esport3 que el Barça disposa de 60 milions d’euros per invertir en una millora de la seva plantilla. Aquest periodista assegura que Joan Laporta i Mateu Alemany volen dedicar aquesta quantitat en incorporar el jugador del Leipzig al mercat d’hivern. El club blaugrana hauria de negociar amb el club alemany perquè el migcampista acaba contracte l’any 2024, però la directiva culer confia a arribar a un acord propici per ambdues parts.

Dani Olmo afronta la seva tercera temporada a la Bundesliga aquest any. El migcampista es va consolidar com a titular al seu actual club la passada temporada on va disputar 46 partits, va fer set gols i va repartir onze assistències. La seva bona campanya a Alemanya li van valdre per ser convocat amb Espanya i disputar l’Eurocopa 2020, on va disputar cinc dels sis partits del combinat espanyol.



Més notícies
La comitiva de l'Espanyol realitza la seva ofrena floral a Rafael Casanova | RCD Espanyol
Les entitats esportives catalanes realitzen l’ofrena floral a Rafael Casanova
Notícia: Les entitats esportives catalanes realitzen l’ofrena floral a Rafael Casanova
Comparteix
Les comitives del Barça i l'Espanyol han estat encapçalades pels seus capitans i mandataris
Laporta i Koeman | FC Barcelona
Dard enverinat de Koeman a Laporta
Notícia: Dard enverinat de Koeman a Laporta
Comparteix
El tècnic neerlandès insinua que el president hauria filtrat una conversa privada entre els dos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa