Món Esport
Laporta: “Hem d’aconseguir que Messi torni a somriure”
  • CA

Joan Laporta ha presentat el seu projecte esportiu a la Fàbrica Moritz de Barcelona, la seva seu. Més enllà de tots els noms que hi han assistit i totes les explicacions que s’han donat en la seva exposició, que ja han estat explicades a El Món, el candidat d’Estimem el Barça també ha respost les preguntes de la premsa.

Llegeix totes les declaracions de Laporta

Puyol: “Comptarem amb el suport de Carles Puyol. Tenim molt bona relació personal amb ell i ens agradarà que formi part del nostre equip si guanyem les eleccions”.

Noms i rols: “Per a la Masia comptem amb l’Albert Benaiges, amb l’Alexanco… També estarà amb nosaltres el Víctor Valdés, encara hem de definir de quina forma. El mateix amb Sergi Barjuan. També comptarem amb el consell del Pichi, del Víctor Múñoz, del Xavi Llorens…”

Intel·ligència artificial: “És un aspecte molt important. Hem de ser referents i hem d’arribar a l’excel·lència gràcies a eines com aquesta. També hem de ser referents en la igualtat de gènere”.

Albert Benaiges i la piulada de Víctor Font: “Jo respecto el que diguin els altres candidats, que vagin dient… Jo no he posat ningú entre l’espasa i la paret”.

Mateu Alemany: “Tenim converses, però no tenim res tancat. M’encantaria poder tenir persones del seu perfil per al nostre projecte, que serà molt engrescador i ens permetrà viure una nova etapa gloriosa del Barça”.

Organigrama esportiu: “Tindrem un director esportiu, és clar, però també un organigrama innovador. Millorarem la nostra fàbrica de somnis, la Masia. Volem que tots aquells qui es posin una samarreta del Barça se sentin orgullosos. L’scouting és molt important i el potenciarem molt”.

Vaques sagrades: “Koeman ha intentat utilitzar el revulsiu dels veterans per deixar clar que no es podia perdre davant l’Elx. Està buscant totes les formes de motivació i ho està aconseguint”.

Messi: “Hem d’aconseguir que torni a somriure. Ha d’estar convençut que l’equip és capaç de tornar a guanyar tots els títols. Si ho aconseguim, podrem aspirar a tot. S’ha de sentir estimat. Ha començat a somriure, però encara ha de somriure més”.

El Madrid i els àrbitres: “No vaig poder veure el partit contra l’Atalanta i no puc respondre”.

Víctor Valdés: “És el millor porter de la història del club, sobretot per la seva autoexigència. Volem que estigui vinculat a l’àrea tècnica”.

Xavi i Iniesta: “Tots els que són actius del Barça podrien estar a la nostra disposició, però fins ara no volem que se sentin utilitzats i per això no volem parlar d’ells ni pressionar-los. Tenim bona relació amb ells i ens els estimem. Si guanyem, ja veurem si toca parlar amb ells o no”.

Escalada de tensió en la campanya: “Jo sento i estic convençut que hem fet la feina bé. Jo vaig als debats amb un ànim constructiu i de respectar els rivals. He de dir que alguns comentaris que han fet respecte a la meva candidatura em sorprenen força i demostren nerviosisme. Però espero que entre tots donem una imatge que el club és viu i que els debats siguin enriquidors”.

Griezmann: “Quan arribi a la presidència, el motivaré i l’animaré perquè torni a marcar gols. Fa molta feina

Desconeixement del futbol femení: “El futbol femení s’ha treballat força bé durant els darrers anys. Volem visibilitzar el paper de les jugadores, perquè aleshores passen coses com la que em va passar a mi. Encara hi ha molts culers que no les coneixem. Tenen raó, les hauria de conèixer. Ara et puc parlar de totes elles, però no les coneixem prou i les hauríem de conèixer més”.

Tret diferencial respecte els competidors: “Jo crec que bàsicament és l’experiència i la determinació. També la meva gent, el meu grup, som un equip. És per això que he fet participar membres de la candidatura en debats. Volem ensenyar el nostre equip. Els meus rivals estan fent una bona feina, però penso que nosaltres som la millor opció”.



Més notícies
Joan Laporta, durant la inauguració de la seu electoral d''Estimem el Barça' | Jordi Borràs
Tots els detalls del projecte esportiu de Laporta
Notícia: Tots els detalls del projecte esportiu de Laporta
Comparteix
El candidat barceloní ha fet la seva presentació més esperada
Joan Laporta, precandidat a les eleccions del Barça | Salvador Cot
La presentació del projecte esportiu de Laporta, plena de llegendes del Barça
Notícia: La presentació del projecte esportiu de Laporta, plena de llegendes del Barça
Comparteix
Samuel Eto'o, Víctor Valdés, Rafa Márquez o Sergi Barjuan l'han volgut acompanyar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa