Món Esport
La presentació del projecte esportiu de Laporta, plena de llegendes del Barça
  • CA

Joan Laporta ha fet la darrera presentació del seu projecte per a la presidència del Barça. Ha estat la més esperada, la que feia referència a l’àmbit esportiu i ha generat moltíssima expectació. Pel que fa a l’ambient que s’ha pogut viure a la Fàbrica Moritz de la Ronda de Sant Antoni de Barcelona, les diverses personalitats que l’han acompanyat, llegendes del Barça, han marcat la importància de l’esdeveniment.

Entre el públic hi havia les cares de jugadors tan importants com Víctor Valdés, José Ramón Alexanco, Sergi Barjuan, Àngel Pichi Alonso, Víctor Múñoz… però també persones molt rellevants en la història del club, com Albert Benaiges, qui va ser una de les pedres angulars de la Masia durant l’etapa més exitosa del futbol formatiu del Barça.

Un dels moments més emotius ha arribat quan s’han projectat tres vídeos de tres jugadors històrics de l’etapa en què Laporta va ser president del club. Han estat Rafa Márquez, Samuel Eto’o i Deco. Tots ells han enviat un missatge encoratjador al líder d’Estimem al Barça i el camerunès s’ha referit a ell directament com a “futur president”, cosa que ha despertat els aplaudiments de tot l’auditori.

Finalment, un dels noms més importants i sorprenents ha estat el de Carles Puyol. El llegendari central del Barça no ha estat present a la presentació ni ha enviat cap vídeo, però Rafael Yuste, un dels ponents juntament amb Laporta, ha assegurat que “ens agradarà comptar amb ell si guanyem les eleccions”.



Més notícies
Toni Freixa, durant la seva etapa com a directiu | FC Barcelona
Freixa ataca Laporta en els seus cartells electorals
Notícia: Freixa ataca Laporta en els seus cartells electorals
Comparteix
La campanya electoral comença a entrar a la recta final
L'escut del Barça, dibuixat per Víctor Font | Captura de pantalla
Víctor Font dibuixa l’escut del Barça i el resultat és surrealista
Notícia: Víctor Font dibuixa l’escut del Barça i el resultat és surrealista
Comparteix
El candidat de 'Sí al futur' s'ha oblidat de la senyera i la creu de Sant Jordi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa