Freixa ataca Laporta en els seus cartells electorals

La campanya electoral comença a entrar a la recta final

La campanya electoral per a la presidència del Barça comença a entrar a la seva recta final i el to comença a pujar. Toni Freixa, líder de la candidatura Fidels al Barça, ha fet un pas endavant en l’escalada de la tensió i ha optat per atacar un altre candidat, en aquest cas Joan Laporta, líder d’Estimem el Barça, en la seva propaganda electoral.

Concretament, ho ha fet en els cartells on promociona la seva candidatura, els típics que es poden trobar, per exemple, en marquesines de parades d’autobús. La seva estratègia ha consistit en utilitzar frases que fan referència a Laporta i parlen, amb ironia, de la seva relació amb la discoteca Luz de gas o de la polèmica que hi ha respecte al seu vincle amb el Club de Futbol Reus.

Fins al moment, no s’ha pogut veure cap cartell que faci referència a Víctor Font. Pot ser que Freixa pensi que el resultat es tractarà d’un cara a cara entre ell i Laporta o, simplement, pot ser que no hagi trobat tantes facilitats per atacar el candidat de Sí al futur, ja que certament no ha estat protagonista de tantes polèmiques com l’expresident blaugrana.

Més informació

Nou comentari