Món Esport
Freixa ataca Laporta en els seus cartells electorals
  • CA

La campanya electoral per a la presidència del Barça comença a entrar a la seva recta final i el to comença a pujar. Toni Freixa, líder de la candidatura Fidels al Barça, ha fet un pas endavant en l’escalada de la tensió i ha optat per atacar un altre candidat, en aquest cas Joan Laporta, líder d’Estimem el Barça, en la seva propaganda electoral.

Concretament, ho ha fet en els cartells on promociona la seva candidatura, els típics que es poden trobar, per exemple, en marquesines de parades d’autobús. La seva estratègia ha consistit en utilitzar frases que fan referència a Laporta i parlen, amb ironia, de la seva relació amb la discoteca Luz de gas o de la polèmica que hi ha respecte al seu vincle amb el Club de Futbol Reus.

Fins al moment, no s’ha pogut veure cap cartell que faci referència a Víctor Font. Pot ser que Freixa pensi que el resultat es tractarà d’un cara a cara entre ell i Laporta o, simplement, pot ser que no hagi trobat tantes facilitats per atacar el candidat de Sí al futur, ja que certament no ha estat protagonista de tantes polèmiques com l’expresident blaugrana.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Jordi Borràs
Laporta fica la pota i no reconeix cap jugadora del Barça femení
Notícia: Laporta fica la pota i no reconeix cap jugadora del Barça femení
Comparteix
Li han preguntat per tres futbolistes de l'equip de Lluís Cortés i no les ha conegut
Toni Freixa, candidat a la presidència del Barça | Fidels al Barça
Freixa: “Estem en contacte amb estrelles de nivell Haaland”
Notícia: Freixa: “Estem en contacte amb estrelles de nivell Haaland”
Comparteix
El candidat de 'Fidels al Barça' ha presentat el seu projecte econòmic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa