Món Esport
Freixa: “Estem en contacte amb estrelles de nivell Haaland”
  • CA

El líder de la candidatura a la presidència del Futbol Club Barcelona Fidels al Barça, Toni Freixa, ha presentat el seu projecte econòmic al Col·legi d’Economistes de Catalunya, a Barcelona. L’han acompanyat Anna Vilaferran, vicepresidenta econòmica del seu projecte, i Ramon Artigas. Freixa ha explicat que la seva estratègia per salvar la delicada situació econòmica del club passa per un acord de 250 milions d’euros signat amb un “soci estratègic”, que seria un gran grup inversor. L’advocat barceloní ha insistit que, malgrat estar parlant de números, “les decisions econòmiques dependran dels èxits esportius”.

La candidatura de Joan Laporta ha estat molt criticada, tant per Freixa com per Víctor Font, per proposar l’emissió de bons com a solució a l’economia de l’entitat culer. En aquest sentit, el candidat de Fidels al Barça ha assegurat que “ja tenim un gran endeutament i la solució no pot ser continuant-se endeutant, ni demanant diners als socis, ni anant a buscar crèdits als bancs”. També ha insistit en la idea que “no tenim cap intenció de convertir-nos en Societat Anònima. Nosaltres hem de ser com hem estat sempre”.

El projecte econòmic de Toni Freixa implica reduir despeses i generar més ingressos. Anna Vilaferran, vicepresidenta econòmica de la candidatura, assegura que hi ha un problema amb el “70% del pressupost destinat a salaris” i afirma que “s’haurà de negociar amb els jugadors”. Per la seva banda, Freixa confia que tindran “la complicitat de Messi a l’hora de reduir el seu sou”. Tota aquesta estratègia aniria acompanyada d’un “pla de xoc” que passarà per “renegociar el deute amb els bancs” i es considera que l’Espai Barça contribuirà a generar ingressos: “Ha de continuar endavant”.

Freixa assegura que el club reduirà les pèrdues actuals de 97 milions d’euros durant aquesta temporada i afirma que a partir de la 2021-2022 ja es podran tornar a tenir beneficis. És per això que el candidat a la presidència del Barça no dubta que el club podrà tornar a competir per fitxar els millors jugadors del món i que ja està “en contacte amb les millors estrelles, de nivell Haaland”. En aquest sentit, Freixa garanteix el fitxatge de tres cracks, dos davanters i un central.



Més notícies
Pau Gasol, jugador del Barça | FC Barcelona
Laporta i Freixa donen la benvinguda a Gasol
Notícia: Laporta i Freixa donen la benvinguda a Gasol
Comparteix
El pròxim president del Barça viurà la retirada del pivot català al club blaugrana
Toni Freixa, candidat a les eleccions del Barça | Jordi Borràs
Freixa: “Laporta encara no ha guanyat, que no enganyin els socis”
Notícia: Freixa: “Laporta encara no ha guanyat, que no enganyin els socis”
Comparteix
El candidat a la presidència del Barça anima els socis a anar a votar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa