Món Esport
Tots els detalls del projecte esportiu de Laporta
  • CA

Joan Laporta ha presentat el seu projecte esportiu a la seva seu electoral, la Fàbrica Moritz de la Ronda Sant Antoni de Barcelona, entre moltíssima expectació. Era la presentació més esperada i la posada en escena ha estat a l’alçada. Víctor Valdés, Sergi Barjuan, José Ramón Alexanco, Àngel Pichi Alonso, Víctor Muñoz, Albert Benaiges… tots i ells i molts altres noms importantíssims en la història del club han acompanyat el líder d’Estimem el Barça durant un dels moments més importants de la seva campanya. Rafa Yuste, Jordi Mompart i Xavier Budó han estat els encarregats de presentar el projecte esportiu juntament amb Laporta.

De seguida ha destacat la presència de Mateu Alemany entre el públic. El mateix Joan Laporta l’ha presentat a l’inici del seu parlament. L’expresident del Mallorca i exdirector esportiu del València és qui serà el CEO del club si l’advocat barceloní esdevé president. És un nom que compta amb un enorme prestigi dins del futbol estatal i un fitxatge molt important per a la candidatura de Laporta. També han estat molt rellevants els missatges de suport que li han enviat Samuel Eto’o, Rafa Márquez i Deco a través de tres vídeos.

Rafael Yuste ha estat qui ha obert la presentació i han transcendit especialment les seves declaracions relacionades amb la proposta de renovació de Messi. “Quan el Leo sàpiga què volem fer, quan conegui el nostre projecte, segur que es voldrà quedar. És molt important que continuï amb nosaltres perquè és el mirall en el qual volem que es reflecteixin tots els joves barcelonistes”, ha assegurat Yuste. Ell serà l’encarregat del futbol base, de la Masia, juntament amb Benaiges, Alexanco i Xavi Llorens.

Per la seva banda, Xavier Budó ha donat més detalls respecte al projecte d’Estimem la Masia, que implica crear una Masia per al futbol femení i no deixar d’innovar perquè “si en aquest àmbit no millores, només pots empitjorar”. Un dels punts més importants ha estat el del Centre d’Excel·lència Esportiva, una proposta per desenvolupar el màxim rendiment dels esportistes de totes les seccions del club, atendre la seva carrera de forma individualitzada i treballar la seva mentalitat guanyadora amb un programa de mentoria.

Finalment, Jordi Mompart, expert en física quàntica, ha desenvolupat l’explicació d’un dels projectes més revolucionaris de la candidatura de Laporta. Es tracta d’una estratègia per treballar amb la intel·ligència artificial per millorar la competitivitat dels esportistes. Tot plegat comportaria l’anàlisi de dades del rendiment dels diversos equips per treure conclusions que beneficiessin el club. L’objectiu és el d’aprofitar els avantatges de la ciència en el món de l’esport.



Més notícies
Joan Laporta, precandidat a les eleccions del Barça | Salvador Cot
La presentació del projecte esportiu de Laporta, plena de llegendes del Barça
Notícia: La presentació del projecte esportiu de Laporta, plena de llegendes del Barça
Comparteix
Samuel Eto'o, Víctor Valdés, Rafa Márquez o Sergi Barjuan l'han volgut acompanyar
Toni Freixa, durant la seva etapa com a directiu | FC Barcelona
Freixa ataca Laporta en els seus cartells electorals
Notícia: Freixa ataca Laporta en els seus cartells electorals
Comparteix
La campanya electoral comença a entrar a la recta final

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa