Revelada la proposta de Laporta a Messi per renovar

Segons TV3, les converses entre Joan Laporta i Jorge Messi haurien acabat amb bones sensacions

El neguit per la renovació de Leo Messi amb el Futbol Club Barcelona, el club de la seva vida, podria quedar resolt ben aviat. Després de moltes incògnites i de la presència constant del París Saint-Germain en tot aquest assumpte, TV3 ha revelat finalment el principi d’acord entre Jorge Messi, el pare de l’argentí, i Joan Laporta, gràcies al qual el capità blaugrana hauria d’acabar renovant.

Per començar, la televisió pública catalana alerta que aquesta trobada es va donar ara fa uns dies, que les sensacions van ser molt bones, però que encara queda molt camí per recórrer. Pel que fa al sou, l’argentí estaria disposat a rebaixar-se el salari fins a un 50%, per poder ajudar el club amb la seva mala situació econòmica. Tanmateix, les xifres concretes no es podren saber fins que no finalitzi l’auditoria que la nova junta directiva ha encarregat i que es troba en procés.

Per acceptar aquesta reducció de sou, Jorge Messi i Laporta haurien parlat d’un contracte ideal per al futbolista. Per començar, el millor jugador de la història del Barça continuaria dues temporades més exactament igual que ara. Posteriorment, marxaria una època als Estats Units, a retirar-se com a esportista al costat del seu amic Luis Suárez. Un cop penjades les botes, tornaria a Barcelona amb un càrrec del club. A Amèrica no estaria desvinculat del Barça, ni de bon tros, sinó que continuaria exercint d’ambaixador de l’entitat blaugrana.

Més informació

Nou comentari