Món Esport
El Barça prepara l’operació Neymar: o ara o mai
  • CA

Hi ha cas Neymar, però en principi no serà el serial de l’estiu, sinó el serial de la primavera. El futbolista brasiler té sobre la taula l’oferta de renovació del París Saint-Germain. Les condicions li agraden, però ell prefereix tornar al Barça, o com a mínim això indiquen diversos mitjans estatals, anglesos i francesos. Així que, mentre que el davanter no digui que sí al PSG, hi haurà cas Neymar.

El diari Sport informa que el Barça ja estaria preparant una operació per incorporar-lo. El moment seria ara o mai, ja que si torna a renovar amb el club francès, quan se li acabi el contracte serà massa gran. D’aquesta manera, el conjunt blaugrana estaria explorant totes les vies per presentar-li una oferta competitiva, que en cap cas s’aproparà a la que pugui fer el PSG, però que tindrà l’alicient de tornar a Barcelona i de poder formar parella amb el seu íntim amic Leo Messi.

De totes les informacions que hi ha al voltant del cas Neymar, es desprèn de forma segura que existeix un contacte fluïd entre el futbolista i el Barça. Ell hauria insinuat la voluntat de tornar i el club s’hi hauria posat bé. És extremadament difícil que amb la situació econòmica actual de l’entitat blaugrana es pugui arribar a bon port, però la voluntat de les dues parts existeix i aquesta pot acabar sent la clau del cas.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa