Món Esport
El periodista que va avançar l’adéu de Neymar del Barça revela la proposta del PSG a Messi
  • CA

Quan el periodista brasiler Marcelo Bechler parla, és millor escoltar-lo. Ell va ser qui va avançar el traspàs de Neymar al PSG i també qui va parlar per primera vegada de la voluntat de Leo Messi d’abandonar el Barça el darrer estiu. És per això que, quan parla d’algun d’aquests temes, es converteix automàticament en una de les veus més autoritzades al respecte.

Aquesta vegada, ha revelat la proposta que el PSG ja hauria posat damunt de la taula dels Messi perquè el futbolista argentí marxi al club francès. Es tractaria d’un contracte amb un sou que només podria oferir un club com el parisenc, al qual el Barça no hi podria arribar mai, segons explica Bechler. Serien dos anys de contracte, amb un tercer d’opcional.

Ara bé, Bechler també deixa clar que, ara per ara, Messi no vol ni sentir-ne a parlar. L’argentí estaria absolutament focalitzat en assolir el doblet i guanyar els partits que queden per acabar aixecant el títol de Lliga. A més a més, el capità blaugrana també té sobre la taula una proposta de Joan Laporta.

Tanmateix, els francesos tenen alguns arguments que el Barça, el club de la seva vida, no té. Per una banda, li ofereixen un projecte esportiu dels millors d’Europa. Es tracta d’un club viu a les semifinals de la Champions, finalistes la darrera edició i que ja va mostrar el seu potencial al Camp Nou aquest mateix curs. I el més important, allà hi té un dels seus millors amics: Neymar Jr.



Més notícies
Griezmann celebra un gol | FC Barcelona
El Griezmann del 2021 comença a assemblar-se al Griezmann que va fitxar el Barça
Notícia: El Griezmann del 2021 comença a assemblar-se al Griezmann que va fitxar el Barça
Comparteix
Les dades del francès des de l'inici d'any són prometedores
Laporta i Piqué, abraçats | @Barzaboy
El dinar secret entre Piqué, Laporta i el president de la UEFA
Notícia: El dinar secret entre Piqué, Laporta i el president de la UEFA
Comparteix
Es van trobar a Barcelona poc abans de l'anunci de la nova Superlliga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa