Món Esport
El dinar secret entre Piqué, Laporta i el president de la UEFA
  • CA

Gerard Piqué, central del Barça, i Aleksander Ceferin, president de la UEFA, s’haurien trobat ara fa unes setmanes en un dinar privat al restaurant Via Veneto de Barcelona, segons ha revelat RAC1. L’actual futbolista i president del FC Andorra hauria concertat aquesta trobada per parlar de negocis i del repartiment dels ingressos pels drets televisius i aquesta reunió hauria estat prèvia a l’anunci de la Superlliga.

Joan Laporta, president del Barça, també hauria estat convidat per Piqué. No al dinar sencer, sinó només a les postres. El contingut de la conversa entre les tres parts no ha transcendit. Cal recordar que Laporta també es va trobar amb Javier Tebas pocs dies abans de l’anunci de la Superlliga i li hauria donat detalls importants amb els quals la UEFA hauria preparat la seva estratègia per respondre Florentino Pérez i el nou projecte.

La relació entre Ceferin i Laporta té alguns clarobscurs. Ambdós han parlat molt bé l’un de l’altre i se sap que mantenen fins i tot una certa amistat. Ara bé, el president de la UEFA se sent traït pel fet que el Barça no hagi abandonat el projecte de la Superlliga. En qualsevol cas, la decisió continua estant en mans dels socis i Laporta ja ha dit que està disposat a negociar amb el màxim organisme del futbol europeu.



Més notícies
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press
Florentino no es rendeix: Superlliga abans del 2024 o multa als clubs fundadors
Notícia: Florentino no es rendeix: Superlliga abans del 2024 o multa als clubs fundadors
Comparteix
Segons informa la Cadena SER, el president del Reial Madrid hauria blindat el projecte en el document fundacional
 Toni Kroos demana explicacions a l'àrbitre Hernández Hernández | Europa-Press
Brutal campanya de la premsa madrilenya per pressionar els àrbitres de la Champions
Notícia: Brutal campanya de la premsa madrilenya per pressionar els àrbitres de la Champions
Comparteix
Creuen que la UEFA els perjudicarà com a càstig per la Superlliga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa