Florentino no es rendeix: Superlliga abans del 2024 o multa als clubs fundadors

Segons informa la Cadena SER, el president del Reial Madrid hauria blindat el projecte en el document fundacional

Florentino Pérez ha perdut una batalla, però no ha perdut la guerra. Segons ha explicat la Cadena SER, en una de les clàusules del document fundacional de la Superlliga, els clubs fundadors es comprometien a tirar endavant el projecte abans del 2024. En cas contrari, hauran de pagar una multa de fins a 300 milions d’euros, segons ha detallat el mitjà ditigital Vozpópuli.

D’aquesta manera, l’ambiciosa competició que ha ideat i liderat el president del Reial Madrid demostra estar ben blindada i protegida per poder-se continuar armant en un futur. Cal recordar que, sí bé la majoria de clubs han abandonat el vaixell, tots ells han explicat en els seus comunicats que han iniciat els tràmits per fer-ho o que tenen voluntat de fer-ho, però cap d’ells ho ha fet explícitament. A més a més, Barça, Juventus i Milan només han dit que ho deixen en standby.

En aquest sentit, hi ha un altre detall respecte a la Superlliga avançat per la Cadena SER que és de rellevància. Segons informa aquesta ràdio estatal, els sis clubs britànics no estaven a favor d’incloure l’Atlètic de Madrid a la competició, ja que les seves audiències i els seus seguidors a les xarxes socials són molt inferiors als demés. Finalment, la pressió de Barça i Madrid va poder més, però els matalassers també van baixar del vaixell.

Més informació

Nou comentari