Món Esport
Florentino, sobre la Superlliga: “Alguna cosa haurem fet malament. Hi pensarem i confrontarem idees”
  • CA

Florentino Pérez s’ha posat en l’ull de l’huracà durant l’última setmana amb el seu lideratge del projecte de la Superlliga. El president del Reial Madrid ha estat entrevistat pel diari AS, on ha reconegut certes errades en aquest procés: “Alguna cosa haurem fet malament. Hi pensarem i confrontarem idees”. Florentino, sobre aquest tema, ha afegit: “La solució potser és que juguin els quatre primers de cada país”.

En l’apartat econòmic, el president blanc s’ha remès a un informe de la consultora KPMG per a fer palesa la situació actual: “Només en els tres mesos de pandèmia que ens van afectar la temporada passada, els dotze clubs de la Superlliga van perdre 650 milions d’euros. Aquest any, amb la temporada completa en pandèmia, les pèrdues seran entre 2000 i 2500 milions d’euros”. Florentino conclou que si no es fa alguna cosa “aviat” o molts equips “faran fallida”.

El president blanc també s’ha mostrat molt crític amb la reacció de la UEFA i les Lligues nacionals, a les quals acusa d’intentar mantenir un monopoli: “Mai he vist una reacció igual”. D’altra banda, sobre el suposat paper de Laporta, que ha estat assenyalat com el culpable que la informació de la Superlliga acabés arribant a Ceferin a través de Tebas, Florentino no ha volgut fer sang: “El president del Barça sap que la Superlliga és la millor solució perquè recupera la passió i, com a conseqüència, els ingressos”.

A més a més, el president madridista ha volgut recalcar que, en cap cas, la nova competició europea seria un sinònim d’abandonar les Lligues Nacionals. En aquest aspecte, l’empresari ha estat contundent: “S’ha manipulat tota la informació sobre aquest tema. La Superlliga no va contra els campionats domèstics, només té com a objectiu generar més ingressos dins del món del futbol”.



Més notícies
Pep Guardiola, durant un partit del City | Europa Press
Guardiola carrega contra la UEFA
Notícia: Guardiola carrega contra la UEFA
Comparteix
El tècnic del City demana jugar menys partits i tenir més present la salut dels jugadors
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press
La UEFA no sancionarà el Madrid per la Superlliga
Notícia: La UEFA no sancionarà el Madrid per la Superlliga
Comparteix
Els merengues podran jugar les semifinals de la Champions contra el Chelsea

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa